In Blog, Tips

Kleine meisjes worden groot! Charlotte Driessen, vorig jaar nog één van onze stagiaires op de productie-afdeling, is met vlag en wimpel afgestudeerd en heeft haar eigen filmproductiehuis opgericht. Trots dat we op haar zijn! Charlotte is op dit moment bezig met een crowdfunding project dat wij graag even onder de aandacht brengen.

Cover_Cinecrowd

“Kuluut” is de naam van de documentaire die Charlotte wil gaan maken. Een documentaire over haar neefje Coen, die in 2012 werd gediagnosticeerd met het Bohring Opitz Syndroom. Er hebben al een paar draaidagen plaatsgevonden om de volgende teaser te kunnen maken:

“Bijzonder aan deze documentaire is dat de focus niet ligt op het syndroom, maar op het geluk en de kracht die het gezin samen heeft. Een syndroom, handicap of ziekte wordt meestal als eerste geassocieerd met negatieve gedachten en reacties. Natuurlijk is het zwaar om met een dergelijk syndroom te leven, ook voor de familie, maar dat weet iedereen wel. Waar mensen vaak niet aan denken is het geluk wat dit met zich meebrengt. Als Coen geen pijn heeft, is hij altijd vrolijk en gelukkig. Hij laat mensen lachen en lacht zelf vaak het hardst. Het is erg mooi hem samen met zijn grote broer Ties te zien. Deze twee zijn twee handen op één buik. De kracht die dit gezin heeft, ondanks de moeilijkheden, is zo bijzonder en zo mooi. Daar kunnen veel mensen nog wat van leren. In de film ga ik op zoek naar waar juist zij dit geluk vandaan halen,” mailt Charlotte ons. En wij steunen haar graag.

Screenshot Cast

Helpt u Charlotte haar documentaire te realiseren? U kan haar steunen via deze crowdfunding pagina van CineCrowd. Vanaf 8 juni begint de teller te lopen: binnen 45 dagen is het de bedoeling om minstens € 12.000,00, maar beter nog € 20.000,00 op te halen. Wij helpen Charlotte graag met haar project! Verbindt u zich ook aan haar en aan deze potentiële prachtige documentaire? Namens Charlotte: veel dank!

Teaser - work in progress

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.