In Blog, Tips, VP Nieuws

Ons portfolio is sinds deze week een productie rijker! Wij hebben namelijk onze opdrachtfilm opgeleverd voor de SX Sports Club, de sportfaciliteit van ons kantoorpand én aanbieder van de 12 week challenge. In onze film staat deze challenge centraal.

Een week na de oplevering van de film kregen onze sportende medewerkers een fles champagne in de handen gedrukt van Erwin Korst. De film had binnen zeven dagen al 117 concrete aanvragen opgeleverd!

De productie is sinds deze week ook te zien in ons portfolio. Wij zijn blij met het bereik en succes van de film en kijken uit naar onze volgende samenwerking! Een mooi voorbeeld van kruisbestuiving binnen ons kantoorpand.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.