In Blog, Portfolio

GGD Hart voor Brabant is een van de grootste GGD ’s van Nederland. Deze GGD werkt voor maar liefst 27 gemeenten en maakt zich sterk voor een betere gezondheid van ruim 1 miljoen inwoners. Hoe GGD Hart voor Brabant dit doet en waarom, dat laten we zien in deze corporate film.

Deze productie is toegevoegd aan ons portfolio.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.