In Fotoblog

De maand juni was druk en bovenal heel warm en zonnig! Daar hebben we flink gebruik van gemaakt, want dat zonnetje is terug te zien in vele producties.

CIILzvIUMAA8dUl (1)d

Vanaf eind mei stonden we al in de startblokken om te filmen voor de nieuwe commercials van Roompot Vakanties. Zowel onze producers als onze opdrachtgever hielden de weersvoorspellingen scherp in de gaten. Begin juni was het eindelijk zover en konden we naar het strand, barbecueën, zwemmen, dansen met Koos Konijn, kanoën en pizza eten in de stralende zon! Bovenstaande crewfoto is genomen door Vincent van Dordrecht, evenals deze foto’s van onze stagiaire Katrien die in het diepe werd gegooid…

CG66xI2UIAAbFS1

We filmden voor deze commercials niet alleen vanaf het land, maar ook vanuit de lucht en zelfs onder water.

CGr57-FUAAEePQ_f

En zo’n uitzicht tijdens een locatiebezoek, daar wordt je toch vrolijk van!

DSC02113

In Dubai, waar we waren voor een opdracht voor YachtsXL, was het pas echt goed heet! Maar 40 graden Celsius hielden Rick en Elaine niet tegen om hele mooie opnamen te maken.

CG2GfuNUcAE0yfc

IMG_0332

Voor de Provincie Noord-Brabant waren we ondertussen op pad voor de films over goederenvervoer.  Om het vervoer door buizen op beeld vast te leggen doken Edwin en Lin Hou onder de grond en in een helikopter.

CHFwKpGXEAE9a64

CHFwKpIXEAATjwa

Voor de internationale corporate film voor Tilburg University ging onze crew ook verschillende dagen op pad. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de montage!

CIrlgJmUkAAxzdJ

CIVvb0qUcAEWD3A

CIVvb6PUkAAn5_j

Naast de vele draaidagen vonden we ook nog tijd om kennis op te doen en te delen! Zo liet Jeroen zich o.a. inspireren op het Mediapark Jaarcongres met het thema Act Global. Waren Silva en Jeroen bij de lancering van VijfD, het samenwerkingsverband dat krachten bundelt van de vakscholen in de creatieve industrie. Presenteerde Jeroen tijdens een ontbijtsessie van 24U in bedrijf over videomarketing en storytelling en gaf Edwin een lezing aan studenten van Fontys, met als thema Sport in beeld.

CHyK2WvWUAAgTRR (1)

 

CHxbHEDUcAAA806 (1)

 

Eind juni hebben we afscheid genomen van onze stagiaires en ook van onze producer Julie-Renée Sonneveld. En bij haar afscheid hoorde natuurlijk heel veel kaassoufflés! Julie werkt inmiddels bij RTL online, heel veel succes Julie!

CIMjGB1XAAENTPz

CINiy0IXAAAFgOQ

Tot slot hoorden we deze maand dat onze corporate moodfilm ‘We Move Your Business’, geproduceerd in opdracht van Eduard Trailers, een certificaat heeft gewonnen voor Creative Excellence op het US International Film & Video Festival!

IMG_0525  eduard-1-m9os8yfglx0xfuv5ajdd27a19ivfqn3arqad8w4ujw

Ook in de komende maanden hopen we nog optimaal gebruik te kunnen maken van het mooie weer!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.