In Blog

Een nieuw gezicht op de productie afdeling van Veldkamp Produkties. Annebel Martens is onze nieuwe producer. Ze stelt zich graag aan je voor!

Even voorstellen..
Het was even wachten maar eindelijk is het zover mijn eerste dag als producer bij Veldkamp Produkties! Al enige maanden kijk ik uit naar deze dag en vol enthousiasme zit ik weer achter mijn bureau hier. Ja alweer, want ik heb hier al eerder gezeten.

Vijf jaar geleden heb ik bij Veldkamp Produkties stage gelopen en het productie team ondersteund. Voor mij betekende dit een eerste indruk in de film industrie, wat is produceren nou echt en hoe zit een productie van A tot Z in elkaar. Ik weet nog goed dat ik aan het einde van mijn stage mocht helpen bij de “End Polio Now” documentaire die opgenomen werd in India. Wat een gave uitdaging was dat!

Hierna was er geen weg terug ik wilde produceren en het liefst film producties. Toen dit na mijn afstuderen niet gelijk mogelijk was ben ik gaan werken als fotografie producer. Een andere tak van voor mij, dezelfde sport. Als producer geniet ik van de diversiteit tussen de producties. Film producties verschillen van fotografie shoots, maar toch bood het de uitdaging die ik zocht in mijn werk. Ik heb als fotografie producer verschillende (internationale) lifestyle shoots mogen produceren.

Afgelopen jaar heb ik een jaar gereisd door o.a. Australië en Nieuw Zeeland. A dream came true! Van het fulltime werkende leven heb ik me vol overgaven gestort in een jaar van ongeplande “chaos” wat me op de mooiste plekken heeft gebracht. Een fantastische ervaring!

foto Annebel2014-06-05 04.18.36

En dus 5 jaar, een studie, een baan en een reis later zit ik hier weer, nog net zo enthousiast maar vele ervaringen rijker. Ik heb er zin in!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.