In Blog, Portfolio

Voor Roompot Vakanties produceren we naast de commercials ook parkfilms. In de afgelopen jaren hebben we al tientallen parkfilms geproduceerd. Deze films worden door Roompot Vakanties ingezet op de website. Op deze manier krijgen (toekomstige) bezoekers van het Roompot Vakanties park een goed beeld bij het vakantiepark.

Afgelopen zomer filmden we o.a. vakantiepark Weerterbergen in Limburg en vakantiepark Cochem in Duitsland. Mocht je benieuwd zijn naar het resultaat dan zijn deze films te zien op de website van Roompot Vakanties. De parkfilm Weerterbergen is ook te vinden in ons portfolio.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.