In Blog, Portfolio

De eerste weken van het jaar beginnen goed bij Roompot Vakanties met vroegboekvoordeel! Speciaal voor deze gelegenheid produceerden wij een commercial in zomerse sferen. Wij krijgen meteen zin in de zomer, U ook?

De commercial en tag-on worden momenteel uitgezonden in Nederland via RTL Nederland en in België via VTM, 2BE en VITAYA.

Benieuwd naar de nieuwe commercial? Bekijk hem nu in ons portfolio.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.