In 5 vragen aan, Blog

Erwin_PaulRaats_DSC3509-1024x1020Speciaal voor de SX sportsclub produceerden Veldkamp Produkties in 2015 een bedrijfsfilm over de 12 week challenge. Binnen 7 dagen leverde de film al 117 concrete aanvragen op. Wij vroegen Erwin Korst, directeur/eigenaar van de SX Sportsclub en bevlogen en gepassioneerd Personal Trainer, wat de film voor hem en de SX Sportclub heeft betekend.

Waarom was er behoefte voor deze film binnen de organisatie?
Ons motto is; “What happens at SX, stays at SX”. Aangezien we met “bekende” Eindhovenaren dagelijks bezig zijn hun gezondheid te verbeteren willen we dit niet echt naar buiten brengen uit respect voor onze members.
Deze film was voor SX sportsclub een ideale mogelijkheid om 3 ondernemers zelf hun verhaal te laten vertellen over hun ervaring in wat wij noemen de “ 12 week Challenge”.

Wat was het doel van de film?
Iedereen in de omgeving Eindhoven te bereiken die nadenkt om zijn huidige levensstijl te veranderen van ongezond naar gezond, of van gezond naar FIT. Iedereen die de film ziet uit te dagen voor de “12 week Challenge”!

Hoe heb je het productieproces ervaren?
Als zeer prettig, professioneel en flexibel!

Schermafbeelding-2016-01-07-om-13.17.12-1024x574Schermafbeelding-2016-01-07-om-13.24.37-1024x574

Wat zijn de resultaten van de film?
Een ongelofelijke toestroom van deelnemers die we met moeite hebben kunnen verwerken! Door de film is er zeker iets los gekomen in Eindhoven en bij ons op SX en is de basis geweest van de huidige situatie en dat is dat we met inmiddels 18 Personal Trainers, meer dan 250 Personal Training sessies per week verzorgen.

Wat ik nog even kwijt wil:
Dat de crew van Veldkamp zelf ook wekelijks zich laat uitdagen bij SX sportsclub en dat is voor mij dus een dubbele waardering waard naar dit geweldige bedrijf met haar medewerkers!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.