In Blog, Fotoblog

Na een heerlijke week kerstvakantie zijn we weer fris begonnen aan het nieuwe jaar. Onze maand januari zat vol met verrassend zonnige draaidagen, gezellige nieuwjaarsborrels en leuke nieuwe aanvragen voor 2016! Maar voordat we ons gaan focussen op de projecten die eraan komen, kijken we middels een fotoblog terug op onze maand januari!

Met het hele team proosten we op een goed en BEELDig 2016…

…en ook met alle bewoners van SX brachten we een toast uit op een TOP 2016!

Rustig beginnen zat er dit jaar niet in, want in de eerste week konden we meteen aan de slag voor D-sign. Op het hoofdgebouw van de TU/e werden nieuwe geveldoeken opgehangen m.b.v. abseilers en wij waren daarbij voor opnames van dit proces. Voor de opnames maakten we gebruik van go pro’s bevestigd aan de abseilers, een vaste camera voor een timelapse en onze cameraman Lin Hou filmde het proces vanaf de grond.

CYDWeKFU0AApsnACYDWeKFUAAA3NdA

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Communicatieclub Bourgondië werd bekend gemaakt welke campagnes de communicatieprijs “De Bonk” en de publieksprijs in ontvangst mocht nemen. Dit jaar gingen de prijzen naar Schwung en GiDesign.

In december filmde onze crew al een middag voor de typecursus Typetuin en in januari hadden we onze tweede draaidag.

CYoKI90WwAASd26

Ook in het weekend werd onze crew opgetrommeld. Een van onze crews stond met de laarzen in de modder voor de documentaireserie “De Kunst van het boeren” terwijl een andere crew in galakleding aanwezig was bij het nieuwjaarsgala van DGA Network.

Afgelopen week filmden onze crew opnieuw voor de documentaireserie “De kunst van het boeren”. Om 6.00 uur s’ochtends stond onze crew bij de kersen- en perenteler en genoten ze van een stralende zonsopkomst.

Helaas hebben we aan het einde van de maand afscheid genomen van drie van onze stagiaires. Ze verrasten ons op kantoor met een heerlijke lunch en een gezellige afscheidsborrel. Dames bedankt!

CYsJ471W8Agbwwo

De komende tijd worden er verschillende producties van ons uitgezonden op tv. Afgelopen week waren onze films over goederenvervoer al te zien op Omroep Brabant en de komende tijd wordt het videoportret over dirigent Johannes Leertouwer dat we in 2015 produceerden voor Dela, uitgezonden op RTV Utrecht. Bekijk hieronder een korte preview van het videoportret.

Het afgelopen jaar hebben we een zeer productief jaar gehad. Hebben jullie onze showreel met al onze highlights uit 2015 al voorbij zien komen?

Dat waren onze hoogtepunten voor januari. Wil je voortaan eerder op de hoogte zijn van onze producties of figuratie oproepen? Volg ons dan ook op Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin en YouTube.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.