In Blog, Inspiratie, Tips, VP Nieuws

In 2015 hebben we voor de Provincie Noord-Brabant een vijftal films over goederenvervoer geproduceerd. Vanavond worden (delen van) deze films vertoond op Omroep Brabant in een speciale thema-uitzending van het programma ‘Onder Ons’.

Middels interviews en onze films worden in deze thema uitzending de vier vervoersmodaliteiten buis, spoor, water en weg geïntroduceerd. Aan de tafel zit gedeputeerde Christophe van der Maat met drie vertegenwoordigers uit de goederenvervoersector in Brabant:

  • Michel van Dijk, Business manager van de Inland Terminal Veghel.
  • Bram Hendrix, adviseur Smart Mobility van Automotive NL.
  • Karel van Rooij, directeur van Van den Broek Logistics uit Helmond.

Benieuwd naar de aflevering? ‘Onder Ons’ wordt vanavond vanaf 17.55 uur op Omroep Brabant uitgezonden en daarna ieder uur herhaald.

Bekijk ook hieronder de film Buisleidingenstraat, een van onze films over goederenvervoer.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.