In Fotoblog

Geïnspireerd door het grote succes van PSV afgelopen maand gingen wij ook vol enthousiasme aan de slag. Onze agenda’s zaten deze maand vol met leuke draaidagen en een mooie overwinning voor onze film over Geert Groote!

Zoals gezegd werd er niet stil gezeten deze maand, zelfs niet in de weekeinden. Het eerste weekend begonnen we meteen met verschillende draaidagen! Onze crew begon de zaterdag tussen de tomaten voor de tv-serie Kunst van het Boeren die we in samenwerking met Omroep Brabant produceren.

Foto 3Foto 1

Op zondag stond onze crew alweer in Zeeland voor de opnames van een van de parkfilms voor Roompot Vakanties.

Hebben jullie onze nieuwe animatiefilm voor van Helden al gezien? Deze maand kwam de nieuwe video over ‘Duurzame contacten’ online.

Wisten jullie dat onze kantoorhond Guus een ware celebrity is? Deze maand stond hij in de brochure van BTR!

Foto 5

Veldkamp Produkties was co-host van het Yellow Cubes Marcom Event. Tijdens dit inspirerende event was Jeroen Veldkamp een van de sprekers. Hij vertelde de bezoekers waarom videomarketing dé gamechanger is voor marketeers!

IMG_1623IMG_1869

Na het filmen van de parkfilm zijn we direct aan de slag gegaan met een leuk nieuw project voor Roompot Vakanties. Na 2 weken filmen stond alles erop en werd de film succesvol opgeleverd!

CiwaGgEUgAAwi8y

Ook voor alle snelheidsduivels hadden wij een leuke draaidag op de planning. Lin Hou en Edwin scheurde daarvoor naar Drachten in Friesland waar ze de slipcursus van Trials filmden.

CjEt37QXIAES9k5CjEuYFVXEAEgfNh

Voor de Kunst van het Boeren volgen we verschillende boeren een heel jaar. Naast de opnames bij de tomatenboer stond onze crew later deze maand dan ook opeens tussen de varkens. Gelukkig waren de varkens blij met deze extra aandacht…

CjipybWWkAAaXGhCjipmEEWEAAnpKU

Als kroon op deze maand ontvingen we in de laatste week van mei een bijzonder pakketje vanuit New York! Onze film over ‘Het leven van Geert Groote’ kreeg een Finalist Certificate op het New York Festivals World’s Best TV & Films! Deze verdiend een mooie plek aan onze muur.

Foto New York Festival

Om onze fotoblog deze maand af te sluiten hebben we een leuke primeur! De aftermovie van het TU/e Dream & Dare festival is sinds vandaag online te bekijken! Vanuit de TU/e kregen we hele enthousiaste reacties op de aftermovie en we zijn trots op het resultaat. Benieuwd naar de aftermovie? Bekijk hem in ons portfolio!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.