In Fotoblog

De maand juni kenmerkte zich door een recordhoeveelheid regen! We zouden bijna denken dat het niet droog is geweest afgelopen maand… Toch stonden de agenda’s van onze crew vol met draaidagen en hebben wij het slechte weer getrotseerd! Benieuwd hoe wij afgelopen maand zijn doorgekomen?

Kunst van het boeren

De opnames voor de Kunst van het boeren, i.s.m. Omroep Brabant, hebben een vaste vermelding in onze fotoblog dit jaar. Iedere maand hebben we meerdere draai en montagedagen voor deze leuke tv-serie. In juni begonnen we onze draaidagen op het weiland waar de ooievaars al klaar zaten voor de opnames!

CkLRBggUgAAeNa-CkLRBgiUoAEyjjZ

Enkele weken later sloeg het weer volledig om en zorgde een hevige hagelbui voor veel schade. Diezelfde avond regelde onze producer Elaine een crew om de volgende ochtend bij de boeren te gaan filmen.

ClsZXDNUYAAGPblClsZXEoVAAIT1fl

Veldkamp crew

Deze maand ging onze collega Silva Munsters met zwangerschapsverlof. Wij wensen haar een hele bijzondere en fijne tijd en tot in het najaar!

CkmPvirXAAEK8zw

In juni kregen onze stagiaires heugelijk nieuws te horen. Shirley, Lisa en Bram zijn alle drie geslaagd. Gefeliciteerd! Dat betekende ook een einde van de stageperiode en dus hebben wij afscheid genomen van onze stagiaires. Wij wensen jullie veel succes!
Ook Kate is aan het afstuderen en hoort een dezer dagen of ze geslaagd is. Gelukkig hoeven we van haar nog geen afscheid te nemen want Kate is onze nieuwe junior producer gedurende het zwangerschapsverlof van Silva!

Met de komst van onze nieuwe productie assistente Kelly is ons team voor deze zomer weer compleet. Neem gerust een kijkje op onze teampagina voor een overzicht van ons huidige team.

Kelly normaal

Evenementen

We blijven onszelf ontwikkelen en doen graag nieuwe kennis op. Zo zijn we in de maand juni op verschillende inspirerende evenementen geweest. Jeroen, Rick en Hans bezochten bijvoorbeeld het Mediapark Jaarcongres…

ClnwCOHWIAAin3nCln6E-8WAAAFP7u

… en uiteraard waren we als partner aanwezig op het Online Video Event. Jeroen gaf deze middag een interactieve sessie over online video in de Customer Journey.

Bedrijfsfilm laten maken?

Afgelopen maand produceerden wij voor de TU/e een aftermovie van het Dream & Dare festival. De video werd door de TU/e online ingezet als deel van de online marketing campagne. De video bleek een groot succes te zijn! De video kreeg meer dan 50.000 likes en binnen 8 dagen na de plaatsing van het bericht kreeg de TU/e ruim 1500 paginalikes erbij. Wij zijn erg trots op dit resultaat!

facebook statistieken

In opdracht van de Provincie Noord-Brabant maakten we enkele mooie sfeerimpressies van het concert ‘Groots met een zachte G’ in het Philips Stadion. Helaas viel dit concert ook in het water toen het concert door een storm zelfs stil werd gelegd! Gelukkig konden wij deze maand nog meer mooie opnames maken voor de Provincie Noord-Brabant zoals bijvoorbeeld in de bakkerij van Robèrt van Beckhoven.

Ckw2rOUUUAAmllaCk6S0vrXAAA7eJp

Naast alle draaidagen op locatie mocht onze cameraman Lin Hou ook een dag de studio in. Voor Aurum Brothers hebben we ruim 60 productvideo’s gemaakt die binnenkort online te zien zijn!

CkQ4f1WXAAAS3n3

Voor Coöperatie Dela filmden we o.a. in het NAC stadion. Onze cameraman Rick kreeg hulp uit onverwachte hoek.. 🙂

CmNFZ5DWQAAfiPSCmNFZ5CWgAAPjRL

In de maand juni waren we weer op zoek naar een enthousiaste figurant voor opnames van een (inter)nationale commercial. Erg bedankt voor de vele aanmeldingen die we binnen kregen! De opnames zijn vorige week goed verlopen en momenteel zijn we druk met de montage. Vanaf volgende week is de commercial op tv!

CmGx_WLWIAAEct6CmGyBYcWYAA7f7X

Wil je voortaan eerder op de hoogte zijn van onze producties of figuratieoproepen? Volg ons dan ook op Facebook, Twitter,InstagramLinkedin en YouTube.

 

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.