In VP Nieuws

Ruim 3 weken geleden is onze nieuwe productie stagiaire Kelly begonnen. Deze hele zomer ondersteunt zij onze producers bij het productieproces. Graag stelt Kelly zich aan jullie voor!

Even voorstellen

Hoi! Ik ben Kelly van der Heijden, 22 jaar en ik zit nu in de afrondende fase van mijn bachelor Communicatiewetenschap. Het afgelopen half jaar heb in in Boedapest gestudeerd. Hier heb ik veel geleerd en een hoop leuke ervaringen opgedaan. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging! Deze zomer kom ik het team van Veldkamp Produkties versterken als productie assistente. In deze korte, maar waarschijnlijk hele leuke tijd hoop ik veel te leren en me te oriënteren op wat voor baan later bij me past. Mijn studie is erg theoretisch, dit maakt het moeilijk om een goed beeld te krijgen bij de mogelijkheden die ik heb na mijn studie. Deze stage is dan ook de perfecte kans om te ontdekken hoe ik de wetenschappelijke kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan in de praktijk kan toepassen.

13237577_994277837316455_1092284162886339586_n

Mijn ervaring

Mijn interesse in (met name tv-commercials) is een van de redenen waarom ik zo graag bij Veldkamp Produkties aan de slag wil. Ik vind het erg interessant om te zien hoe je met behulp van video de kijker kunt beïnvloeden, bijvoorbeeld door een bepaald gevoel over te brengen. Daarnaast ben ik benieuwd naar het gehele proces dat hieraan vooraf gaat en wat je als producer zoal moet regelen voor een draaidag. Bij Veldkamp Produkties kan ik het gehele proces meekrijgen, van concept tot productie en uiteindelijk distributie. Dat maakt deze stage voor mij erg leerzaam. Inmiddels heb ik er alweer ruim 3 stageweken op zitten. Hier kijk ik nu al plezierig op terug. Het werk is afwisselend en ik heb al op verschillende draaidagen mogen assisteren. Super leuk! Dit geeft echt een goed beeld van hoe je met de gehele crew tot een indrukwekkend eindresultaat komt. Ik ben benieuwd wat me de komende weken nog te wachten staat en ik ga dan ook met veel enthousiasme en plezier aan de slag!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.