In VP Nieuws

De afgelopen weken mochten we aan de slag met vele mooie opdrachten voor verschillende klanten. Onze crew heeft niet alleen door heel Nederland opnames gemaakt, maar was zelfs te vinden in Brazilië! Tot op de laatste dag zijn we lekker druk bezig geweest om de laatste projecten succesvol af te ronden en nu gaan we er even tussenuit.

De komende twee weken gaan we met vakantie. Voor het 3e jaar op rij hebben we besloten om in de zomervakantie een tweetal weken collectief dicht te gaan. Veel van onze opdrachtgevers genieten dan ook van een vakantie. Een mooi moment dat onze crew dus ook even “offline” gaat om vervolgens met z’n allen weer uitgerust voor u klaar te staan. Vanaf maandag 22 augustus staan wij heel graag weer voor u klaar.

Bent u in de tussentijd benieuwd geworden naar wat we de afgelopen tijd hebben opgeleverd? Bekijk dan hieronder een kleine selectie van onze nieuwste commercials en de bedrijfsfilm voor Spie Nederland. Daarbij worden de nieuwe tv commercials voor o.a. Swiss Sense, Intersport (i.s.m. Triple Double sportmarketing), Roompot Vakanties en Coöperatie Dela nu vertoond op Nationale en regionale televisie.

Wij wensen u een fijne zomer en graag tot over twee weken!

Intersport – Balls for Brazil

Swiss Sense Pre-roll zomercampagne

Spie Nederland – A bright future

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.