In Blog, Fotoblog

Mei was naast een warme ook een productieve maand. We hebben onder andere opnames gemaakt voor Beeldbank van Gogh in opdracht van Van Gogh Brabant en voor Driessen HRM. Voor Van Helden Relatiegeschenken werkten we zelfs aan twee producties. Welke dat zijn? Dat lees je hier.

Gevarieerde draaidagen

Voor Driessen HRM vinden de voorbereidingen plaats van een nieuwe recruitment video voor die we binnenkort zullen gaan draaien. De intake vond plaats bij banenplein Limburg in de Gemeente Venray: een bijzonder mooie locatie.

Ook voor de Van Gogh beeldbank gingen we verder: we waren deze maand te vinden in Zundert bij onder andere het Van Gogh atelier.

Twee Van Helden producties

Voor Van Helden Relatiegeschenken lanceerde deze maand een animatievideo en vonden de opnames van een nieuwe bedrijfsvideo plaats. De lancering van de animatie aan het begin van de maand heeft uiteraard Held in de hoofdrol: Op de persoon af!

Ook waren we te vinden op het Van Helden hoofdkantoor, waar we opnames maakten voor een nieuwe bedrijfsfilm. Onder andere in de showroom werden hiervoor opnames gemaakt. Het resultaat kun je binnenkort bekijken.

Bovenaanzichten met drones

Met onze drones kunnen we gave beelden vastleggen vanuit de lucht, waar je anders een helikopter voor nodig zou hebben. Om dat in de toekomst nog beter te kunnen doen, hebben we een tweede drone aangeschaft.

Natuurlijk laten we je ook graag zien wat we met zo’n drone voor jouw productie kunnen betekenen.

De laatste Kunst van het Boeren

Deze maand werd de documentaireserie de Kunst van het Boeren officieel afgesloten. De laatste twee afleveringen werden deze maand uitgezonden en ook de crew nam even de tijd om dit grote project feestelijk af te ronden. Heb je een aflevering gemist of wil je ze nog eens terugkijken? Dat kan hier

Nieuws uit New York

Aan het eind van de maand ontvingen we van het New York Festivals de ‘Finalist Award Winner 2017’ prijs, voor onze productie voor Dela over Johannes Leertouwer.

Sprekende kleuren

Het productieproces kent verschillende stappen, waarvan kleurcorrectie er één is. Hans liet je deze maand kennismaken met kleurcorrectie. Wat dat precies inhoudt kun je teruglezen in deze blog.

Wat het resultaat van die kleurcorrectie precies is, dat kun je zien in onderstaande video

The Power of Video

Heb je onze vernieuwde “The Power of Video” al bekeken? In mei hebben we deze video vernieuwd. Bekijk hem hieronder.

Ben jij benieuwd wat volgende maand voor ons in petto heeft? Vergeet dan zeker niet onze social media kanalen: Facebook, Twitter & Instagram in de gaten te houden voor het laatste nieuws.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.