In Blog, overig

De datum kwam al angstvallig dichtbij, maar afgelopen zaterdag was het dan echt zover: de Cavemanrun in Valkenburg. Denkende “Had ik toch niet wat moeten trainen?” en bewapend met sportschoenen die erna weggegooid mochten worden, gingen we richting Valkenburg waar het parkeren de eerste obstacle bleek.

Na een enthousiaste warming up ging ons team van start. Tussen het hardlopen door hadden we meer dan 25 obstacles te overwinnen zoals de stairs to hell, superslide, jumper, wallclimb en rivercross. Er zaten hele gave dingen tussen zoals een sprong van 5 meter hoog op een luchtkussen en natuurlijk het modderparcours. Dit was ook voor de collega’s die helaas niet mee konden doen een leuke plek om te kijken en het team aan te moedigen.

Niet de muren waar overheen geklommen moest worden, maar het rennen bergop bleek voor de meeste van ons het zwaarste onderdeel. Als team samen over de finish was het doel en na 2,5 uur rennen, springen, vliegen, modderhappen en wachten (toch best druk zo’n run) was het zo ver: Gehaald!

The day after bleek de spierpijn te variëren van bovenbenen, armen tot schouders of “Alle bovengenoemde spiergroepen”, maar al met al was het een hele gave dag en kunnen we een obstacle run als teambuildingactiviteit zeker aanraden!

Zie je iemand van ons deze week moeilijk lopen of met nog wat modder achter z’n oren, dan weet jij waar het door komt. 😉

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.