In Blog, Fotoblog

Toen de maand juli begon was een deel van het team ver van huis met opnames in Zwitserland. Ook dichter bij huis hebben we de afgelopen maand op een paar bijzondere locaties mogen werken. Wat dacht je van de Tilbugse kermis of de Beekse Bergen? Benieuwd hoe dat eruitzag? Lees dan snel verder.

Lin Hou, Rick en Edwin begonnen de maand met bijzondere draaidagen voor Lonville in Lugano, gelegen in Zwitserland.

Na de opnames is voor dit project inmiddels ook de montage begonnen.

In juli werd aan onze samenwerking met de RAV Brabant Midden-West-Noord een vervolg gegeven. Voor een nieuwe promo over de meldkamer maakte het team opnames.

Visit Brabant

Afgelopen maand zijn we ook druk in de weer geweest voor Visit Brabant, waarvoor we op verschillende locaties te vinden waren. Zo draaiden we onder andere in vestingstad Heusden.

Maar ook op een avontuurlijke locatie: de Beekse Bergen.

Waar we spontaan nog hulp kregen.

Een spannende locatie ontbrak voor Visit Brabant ook niet. Op de Tilburgse kermis maakte onze cameraman Lin Hou samen met regisseur Edwin opnames in onder andere de Spinning Coaster.

Typetuin

Producer Elaine heeft hard gewerkt aan de voorbereidingen van een nieuwe productie in opdracht van Typetuin. Halverwege de maand konden de beelden gemaakt worden in een spannende plantenkas.

In juli werden ook de instructievideo’s voor Jasno opgeleverd en daarvan staan er inmiddels een aantal online.

Daarnaast begon het team aan een nieuwe, nog geheime, productie. Wat dat precies is komt in een latere fotoblog aan bod, maar we hebben al wel een sneakpeak van de opnames.

Blijf je graag op de hoogte van onze bezigheden? Vergeet ons dan niet te volgen op onze social media.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.