In VP Nieuws

Audiovisueel producent Veldkamp Produkties uit Eindhoven is met 2 films genomineerd voor een Gouden Reiger, de award voor audiovisuele doelgroepencommunicatie in Nederland. Een vakjury heeft uit meer dan 70 inzendingen van de beste opdrachtfilms van opdrachtgevers en producenten uit Nederland een selectie gemaakt in 4 verschillende categorieën: 1. Kwaliteit / Vakmanschap. 2. Creativiteit / Innovatie. 3. Effectiviteit en 4. Overall.

De film ‘Dit beweegt Brabant’, geproduceerd in opdracht van de Provincie Noord-Brabant, is genomineerd in de categorie ‘Kwaliteit / Vakmanschap’. De tweede genomineerde film van Veldkamp Produkties is de promotiefilm ‘Go Fast Forward’ in de categorie Effectiviteit.

De Gouden Reigers worden op 26 september as. uitgereikt op ‘De Avond van de Opdrachtfilm’ in Cinemec Utrecht tijdens de week van het Nederlands Film Festival. Vooraf aan de uitreiking worden alle genomineerde films in alle categorieën vertoond.

De film ‘Dit Beweegt Brabant’ won eerder dit jaar al een derde prijs voor editing en een tweede prijs voor muziek op het US International Film & Video Festival.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.