In Blog, Fotoblog

In de zomerse maand augustus was het rustig in Nederland. Veel mensen gingen op vakantie naar warmere oorden en deden het rustiger aan. Ook wij sloten deze maand twee weken de deuren om even te genieten van de rust. De rest van de maand hebben we aan mooie projecten gewerkt en dat leverde in sommige gevallen een beeld op waar de vonken van afspatten.

In juli lieten we je nog zien hoe ons team in Lugano (Zwitserland) hard aan het werk was tijdens opnames voor Lonville. In augustus waren we zover om een eerste montage te laten zien aan de opdrachtgever. Office Manager Marianne zorgde er daarom voor dat de presentatieruimte klaarstond om de klant te ontvangen.

Nieuwe grote broer

Deze maand heeft onze Sony FS7 camera er een grote broer bijgekregen, namelijk de RED Scarlet W. Deze camera heeft een enorm dynamisch bereik en maakt opnames in hoge resoluties, wat ons nog meer mogelijkheden geeft in de post-productie. De nieuwe camera is meteen al veelvuldig ingezet, aangezien we eind augustus erg veel draaidagen hadden en we vaak met 2 crews tegelijkertijd aan het draaien waren.

Draaidagen

Regisseur Edwin en cameramannen Lin Hou en Rick maakten in de augustus opnames voor Sioux. In september volgen er nog meer.

Hoewel het ‘zomerweer’ ons in Augustus een beetje in de steek liet, waren er toch ook een paar hele mooie dagen bij! Op een van deze zonnige dagen maakten we voor Roompot Vakanties opnames op hun park in Domburg.

De titel van deze blog verraadde het al een beetje: deze maand maakten we ook vonkende opnames. Voor Swanenberg IJzer Groep filmden we onder andere hoe een ijzeren buis doormidden werd gesneden. Dat leverde bijzondere beelden op:

De maand werd afgesloten met opnames bij designer Hans Kuijten. Behalve een interview bij hem op kantoor bezochten we ook een van de prachtige hotels waar hij het volledige interieur voor ontworpen heeft. Het resultaat van die opnames volgt snel.

Ook deze maand staan er weer een heleboel opnames en leuke projecten op de planning, hier vertellen we je in onze volgende fotoblog van september graag meer over. Graag stellen we je dan ook voor aan onze nieuwe stagiaires!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.