In Blog, VP Nieuws

Het is alweer even geleden dat we officieel op de hoogte werden gebracht dat onze film ‘Dit beweegt Brabant’ op het US International Film & Video Festival maar liefst 2 prijzen in de wacht sleepte. De derde prijs (Certificate for creative Excellence) in de categorie ‘Editing’ en de tweede prijs (Silver Screen Award) in de categorie ‘Music’. Deze week ontvingen we, per aangetekende post uit de Verenigde Staten, de certificaten en awards.

Certificate for Creative Excellence

Overhandiging

Onze producties komen natuurlijk niet tot stand zonder opdrachtgever en soms deskundige specialisten, zoals in dit geval Studio Make voor het componeren van de muziek en het maken van het sounddesign en de audionabewerking van de film. In een intensieve samenwerking op basis van vertrouwen op ieders verantwoordelijkheid en deskundigheid, komen producties als ‘Dit beweegt Brabant’ tot stand en worden ze zó goed dat ze internationaal (1000 inzendingen uit 28 landen, beoordeeld door 16 internationale juryleden voor erkenning in creatieve uitmuntendheid) worden bekroond. Daarom vinden wij dat wij niet alleen als producent de prijs verdienen, maar ook de opdrachtgever en in dit geval, de componist van de muziek, waarvoor we een Silver Screen Award ontvingen. Daarom brachten we deze week een bezoek aan opdrachtgever Provincie Noord-Brabant en de componisten van Studio Make in Veldhoven voor de overhandiging van de Award en de certificaten. En die werden, met ons, met open armen ontvangen!

Nominatie Gouden Reiger

Als klap op de vuurpijl werd deze week ook bekendgemaakt dat niet alleen internationaal de film wordt gewaardeerd, maar ook in Nederland is genomineerd voor een Gouden Reiger in de categorie ‘Kwaliteit / Vakmanschap’ als beste opdrachtfilm van Nederland van het afgelopen jaar. De film wordt vertoond op ‘De avond van de opdrachtfilm’ in de week van het Nederlands Film Festival in Utrecht op 26 september a.s. Daar vindt ook de bekendmaking en uitreiking plaats van de Gouden Reiger. Duimen jullie met ons mee?

Over ‘Dit Beweegt Brabant’

De productie ‘Dit Beweegt Brabant’ is een productie waaraan ruim een jaar is gewerkt door het team van Veldkamp Produkties. Meer dan 21 dagen vonden er opnames plaats op meer dan 50 locaties door Brabant. Het werd een film zonder woorden, voorzien van opdracht-muziek en passend sounddesign. Heb je de productie nog niet gezien of kijk je hem graag nog eens terug? Bekijk hem dan hieronder.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.