In Blog, VP Nieuws

Vanaf deze week is het team van Veldkamp Produkties versterkt met de komst van Malou Brinkmans. Malou is een zeer ervaren producer van crossmedia- en videoproducties. Ruim 7 jaar was zij verantwoordelijk voor de totale productie van projecten bij The Progress Factor. Na een uitstapje van ruim 1 jaar als account- en projectmanager bij een reclamebureau, is ze weer terug in de rol die haar het beste past.

Malou: Met bewegend beeld een verhaal vertellen en daar dan alles van top tot teen voor mogen regelen, met mensen die ook niets liever doen dan dat. Aanpakken en mooi werk maken. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen.

Nadat Malou is ingewerkt neemt ze vanaf medio oktober de werkzaamheden over van producer Elaine Leijssen die met zwangerschapsverlof gaat. Ook wanneer Elaine na haar zwangerschap terug keert blijft Malou het team versterken.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.