In Blog, Fotoblog

De vakantieperiode en het zomerweer lagen in September alweer ver achter ons. Ons team werd uitgebreid met 5 nieuwe gezichten, we hadden een grote diversiteit in draaidagen, mede-organiseerden het SX-tival en als kers op de taart werd een van onze projecten beloond met een mooie prijs.

Nieuwe gezichten

Sinds september is ons team maar liefst 5 nieuwe gezichten rijker!

Nieuw in ons vaste team is Malou Brinkmans. Zij komt als producer het team versterken. Daarnaast hebben we 4 nieuwe stagiaires die t/m januari deel zullen uitmaken van ons team (hieronder v.l.n.r.): Lorance Marteau als office assistent, Niels Dommisse als stagiair creatie en David Ramsteijn en Tom den Ronden komen als productie-assistenten de productieafdeling ondersteunen. We zijn erg blij met deze nieuwe en enthousiaste aanwinsten in ons team!

Van weiland naar studio

September was een veelzijdige maand voor onze crew. De ene dag stonden we tussen de kippen en de koeien te draaien voor ZLTO, de andere dag hadden we futuristische studio-opnames (inclusief zelfontworpen lichtbak) voor Sioux.

Ook gingen we op pad voor SPIE Nederland, waarbij de prachtige Van Nelle fabriek in Rotterdam diende als opnamelocatie, maakten we drone opnames voor Roompot Vakanties (waarbij Lin Hou een aantal jonge filmmakertjes in spe wat uitleg gaf) en pikten we de laatste nazomerzon mee in Nuenen, bij opnames voor van Gogh Brabant.

SX-tival

Op 15 september droegen wij een steentje bij aan het SX-tival; een inspiratie-evenement waarbij door alle SX-bewoners sessies, workshops en activiteiten werden georganiseerd op het gebied van sport, marketing en media. Gasten konden bij ons een meewerken aan een commercial, waarbij we gebruik maakten van slow motion. Hieronder het resultaat van deze leuke dag:

Awards en Gouden Reiger

De maand begon goed met het ontvangen van de awards van het US international Film & Video festival, waarbij we met ‘Dit beweeg Brabant’ een derde prijs wonnen in de categorie Editing en een tweede prijs in de categorie Music. We gingen op bezoek bij de opdrachtgever Provincie Noord-Brabant en bij audiostudio Make om ook hen te verblijden met de awards.

Hier bleef het niet bij, want op 26 september wonnen we op de Avond van de Opdrachtfilm met ‘Dit Beweegt Brabant’ een Gouden Reiger (de eerste plaats) in de categorie Kwaliteit/Vakmanschap!

Foto: Roeland Hoefsloot

We bleven die week lekker hangen in de feeststemming, want op 29 september was onze collega Marianne de Proost 12,5 jaar in dienst. We verrasten haar met een SURPRISE actie om dit te vieren.

Wat een mooie manier om de maand af te sluiten. A September to remember!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.