In Blog, Fotoblog

Oktober was een maand waarin we de krant haalden. Het Eindhovens dagblad interviewde namelijk Jeroen, over onder andere de winst van de Gouden Reiger en onze werkwijze. Over Jeroen gesproken: in deze blog hebben we nog een leuk feitje. Natuurlijk werd er deze maand ook gewoon hard gewerkt, onder andere in Tilburg, Zundert en Gemert. Waarvoor dat was lees je hieronder.

Koffietober

De maand oktober begon met de internationale dag van de koffie. Wist je dat er bij Veldkamp Produkties op kantoor maandelijks meer dan 500 kopjes koffie doorheen gaan? Vooral Jeroen is hiervoor verantwoordelijk.

 Draaidagen

Het mooie herfstweer was een cadeautje op de draaidagen! Voor Goossens Wonen & Slapen hebben we opnames gemaakt in hun XXL winkel in Baarle en ook voor Tilburg University en van Gogh Brabant gingen we weer op pad.

Trots als een reiger?!

Na het behalen van de gouden reiger hebben we maar eens een plekje gezocht voor onze prijs. Een uurtje spijkers slaan met een mooie en prestigieuze wand tot gevolg, goed gedaan David!

Ook heeft het Eindhovens Dagblad de video en onze werkwijze onder de loep genomen. Leuk zo’n uitgebreid artikel!

Mini – producer op komst

Aan het einde van oktober was er taart en een klein beetje verdriet, want Elaine is met zwangerschapsverlof. Zo kan ze zich volledig richten op het op de wereld zetten van een nieuw mensje. We vinden het jammer dat ze weg is, maar kunnen niet wachten tot ze weer langskomt, mét baby’tje natuurlijk.

Rondleiding & kennismaking

In het kader van de Bliksemstage van Sint Lucas, hebben onze 4 stagiaires, 10 VMBO studenten kennis laten maken met Veldkamp Produkties. Een half dagje meelopen, is wat de studenten mochten doen. Een rondleiding, presentatie en een opdracht kregen ze voor hun kiezen. Om zo de potentiële video toppers een stukje verder te brengen!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.