In Blog

De stagiaires die in september bij ons zijn begonnen, zijn inmiddels alweer op de helft van hun stage. Je hebt al kennis kunnen maken met David en Niels. In deze stageblog stelt Lorance Marteau zich voor. Zij is onze office-assistente.

Mijn naam is Lorance Marteau en ik ben 19 jaar. Ik volg momenteel de opleiding directiesecretaresse/managementassistente niveau 4 op het Summa College te Eindhoven. Ik ben dit jaar ingestroomd in het tweede leerjaar van deze opleiding omdat ik mijn diploma Secretaresse niveau 3 al heb en daardoor het eerste jaar kon overslaan.

Mijn opleiding biedt een breed aanbod van verschillende stages en werkmogelijkheden. Hierdoor kan ik proeven van verschillende bedrijven met andere doelen en een variërend aanbod. Voor mijn eerste stageperiode op mijn nieuwe opleiding heb ik gekozen om mijn stage te lopen bij Veldkamp Produkties te Eindhoven.

De keus is op Veldkamp Produkties gevallen omdat dit bedrijf energie, passie en creativiteit uitstraalt. Dit merk je aan de samenwerking binnen het bedrijf, de vestigingslocatie en de manier waarop de medewerkers omgaan met het videoproductieproces.

Marianne de Proost is de officemanager binnen Veldkamp Produkties. Hierdoor verzorgt ze niet alleen de administratieve taken, maar pakt ze ook de financiële taken op en houdt ze de projecten op orde. Ik ondersteun haar graag en heb hierdoor ook veel taken.

De stagiaires mogen veel projecten zelfstandig invullen, zoals het project Bliksemstage van Sint Lucas. De bliksemstage is een project waarbij studenten van het Sint Lucas een ochtend bij ons mogen komen proeven. Wij leggen hen uit wat Veldkamp Produkties voor bedrijf is en wat de werkzaamheden zoal inhouden. Dit project is dus volledig verzorgd door de stagiaires, waaronder mijzelf. We worden hierin losgelaten en mogen het project zelf organiseren van het begin tot het eind. Het vertrouwen dat Veldkamp Produkties in ons heeft, is mooi en geeft een goed gevoel.

Mijn dagelijkse activiteiten zijn onder andere de telefoon beantwoorden, agenda’s beheren, declaraties verwerken en invoeren in het administratiesysteem, klanten ontvangen, notuleren en post en facturen verwerken. Ook verzorg ik lunches tijdens grote vergaderingen. Iedere dag komen er nieuwe opdrachten en taken bij. Dat maakt mijn stage leuk en uitdagend.

Ik ben erg blij dat ik mijn eerste stage hier mag afronden en ik ben benieuwd naar wat er komen gaat!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.