In Blog

Online video heeft een steeds grotere invloed op het bereiken, boeien en binden van mensen ten aanzien van organisaties, merken, producten, diensten of ideeën. Van het huidige internetverkeer bestaat 70% uit het streamen van video. Voor 2018 is zelfs voorspeld dat het gebruik van een gemiddelde smartphone voor 2/3 zal bestaan uit het bekijken van video. Nu al zorgt video voor 3x meer bezoekers op je website!

Direct aan de slag!

We hebben nog wat ruimte om direct voor je aan de slag te gaan en zelfs in 2017 al het verschil te maken. Onze prijswinnende video (Gouden Reiger Nederlands Film festival) voor de Provincie Noord-Brabant werd na lancering die avond al door 10.000 mensen bekeken. Inmiddels telt de video via Facebook meer dan 1,2 miljoen weergaven. Ook onze introductievideo van de eerste commerciële auto op zonne-energie (Lightyear One) werd direct online opgepikt en is inmiddels op YouTube meer dan 155.000 keer bekeken. Onze corporate moodfilm voor Sioux bereikt momenteel via LinkedIn een groot publiek. Dus heb je nog een boodschap te vertellen, groot of klein en zoek je een indrukwekkende en doeltreffende manier om dat te doen; neem direct even contact met ons op: 040-3682760.

Maak plannen voor 2018. We helpen daar graag bij. 

We zien dat vele organisaties waarmee we al samenwerken videomarketing in 2018 een meer prominente rol en vaste waarde gaan geven in hun marketingmix. Zij gaan niet uit van af en toe een video, maar maken een plan en reserveren budget voor een constante videostrategie. Wij hebben daar een eigen model voor ontwikkeld dat zij daarvoor gebruiken. Wil jij ook serieus aan de slag met videomarketing in 2018, maar weet je niet waar je moet beginnen en met welke budgetten je rekening dient te houden in je begroting? Neem ook dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag op weg: 040-3682760

Bron van de onderzoeksresultaten: Cisco

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.