In Blog, Fotoblog

De dagen van november morgen dan wel kort zijn, maar dat betekent niet dat wij minder producties kunnen opnemen. Sterker nog: met een vrije productie van GLOW in november kwam de duisternis ons goed van pas. Ook voor onze opdrachtgevers, zoals Swanenberg IJzergroep, Tiger en ZLM, waarbij een auto te water raakte, hadden we een erg gevarieerde maand.

GLOW Eindhoven

In november vond alweer de 12e editie van GLOW plaats. Niet alleen in de binnenstad, maar ook vlakbij ons kantoor op Strijp-S waren verschillende kunstwerken te vinden. Natuurlijk kunnen we het als videoproductiebedrijf niet laten om hier ook een gave vrije productie van te maken!

Auto te water!

Halverwege de maand waren we in het zwembad van Tilburg te vinden. Voor onze opdrachtgever ZLM maakten we namelijk een instructiefilm over wat je moet doen als je met je auto in het water terechtkomt.

Samen met onze buren van Six Fingers reisden we af naar Venray, waar we voor Wonen Limburg een buurtonderzoek registreerden. En dat leidt natuurlijk tot veel bekijks.

Ook voor andere opdrachtgevers hebben we weer verschillende opnames gemaakt. Zo waren we in november opnieuw te vinden bij Swanenberg IJzergroep in Spijk, waar we instructievideo’s opnamen.

Sommige opnames waren niet zo ver van huis. Bij Vershal Het Veem, net als wij gevestigd op Strijp-S, werkten we aan onze productie van Visit Brabant.

Ook werkten we in een studio. Voor een productie van Tiger namen cameraman Lin Hou en stagiair creatie Niels nieuwe instructievideo’s op

We sloten de productiemaand af met opnames voor de nieuwe fabrieksopening van Merck. Zij gaan als eerste leverancier ter wereld op grote schaal liquid crystal vensterglas produceren.

Nooit te oud om te leren

De afgelopen maand hebben onze collega’s ook veel (bij)geleerd. Zo werkten Edwin, Malou en Kate aan hun Engels met de cursus ‘English Business Skills’.

Ook ging het hele team aan de slag met DISC-teamkleuren om de kracht van het team intern te verbeteren.

Onze stagiairs, David en Tom, realiseerden zich afgelopen maand op de dag van de student dat de studieboeken voor hen niet zo ver weg meer zijn: over een paar maanden loopt hun stage namelijk alweer af.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.