In Blog, Fotoblog

Het is januari en dat betekent dat 2017 er weer op zit. Natuurlijk laten we dat niet onopgemerkt aan ons voorbij gaan en blikken we nog even terug op de laatste maand van het afgelopen jaar, want december bracht ons mooie werkzaamheden. Wat dacht je van een productie voor Provincie Noord-Brabant, die in één dag werd gefilmd, opgeleverd en gelanceerd? De opnames van een videoclip voor Muziekids in Tilburg en een gezellige Sinterkerst met het team?

Van Gogh is terug!

In het Noordbrabants museum arriveerde in de afgelopen maand ‘De Collse Watermolen’ van Van Gogh. Dit schilderij, dat voorheen privébezit was, is vanaf nu voor iedereen te bewonderen in Den Bosch. Cameraman Lin Hou en stagiair David waren erbij om dit heuglijke moment vast te leggen.

Ook voor de beeldbank van Van Gogh gingen de werkzaamheden verder. Een deel van het team werkte afgelopen maand dan ook naar Etten-Leur, waar ze de Van Gogh Kerk vastlegden.

Aan de slag in Tilburg

In Tilburg werkten we niet aan één, maar aan twee projecten. Bij de Oude Warande, een bos naast de Universiteit van Tilburg, maakten Edwin, Lin Hou en Niels opnames voor onze opdrachtgever, Tilburg University. Deze productie is erop gericht om met testimonia de internationale doelgroep van docenten te bereiken.

Het andere project waarvoor we in Tilburg te vinden waren, was dat voor Muziekids. Muziekids ondersteunt kinderen die in het ziekenhuis liggen met de positieve werking van muziek. Supermooi initiatief, toch? Omdat wij dit project van harte ondersteunen, hebben we voor Muziekids een video gesponsord waarmee zij bedrijven in de omgeving van Tilburg kunnen benaderen.

En meer!

Ook voor andere leuke klanten zijn we aan het werk geweest. Wat dacht je van Goossens Wonen en Slapen? Heb jij de commercial al op tv gezien?

…of Webetc Licenties, waarbij verschillende taaltrainers voor de camera verschenen om korte introductiefilmpjes op te nemen?

…of Opvoeden.nl, waarvoor verschillende online video’s zijn opgenomen? Samen met presentatrice Fiona namen we meerdere vlogs op, waarin zij ouders tips geeft om het opvoeden van hun kinderen net iets makkelijker te maken.

Sinterkerst

Natuurlijk konden ook wij Sinterklaas en Kerst niet onopgemerkt aan ons voorbij laten gaan. Met het hele team hebben we dan ook een avond verschillende spelletjes gespeeld en cadeautjes uitgewisseld.

Onze stagiairs maakten ter gelegenheid van de feestdagen ook nog een kerstvideo; een jaarlijks terugkerende activiteit. Het thema dit jaar was ‘een witte kerst’. Wil jij nog even nagenieten van de feestdagen en heb je de video gemist? Bekijk hem dan hieronder.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.