In Blog, Throwback Thursday

Throwback Thursday (#TBT) is onze nieuwe blogpostserie, waarbij we regelmatig op donderdag een foto uit ons 22 jaar oude archief posten en terugblikken op ons verleden. Bij de foto vind je natuurlijk een korte omschrijving van de context en delen we een van onze vele verhalen.

Bovenstaand zie je een foto uit 1998 van de eerste ‘Veldkamp Dag’ bij Aquabest. Destijds bestond Veldkamp Produkties uit Jeroen Veldkamp, Ellen van Kempen en stagiaire Pelle Slavenburg, met daarbij (zoals nu nog steeds het geval is) een grote schare freelancers en meehelpende vrienden en familie. Om die jaarlijks te bedanken, organiseerden we in onze beginjaren de ‘Veldkamp Dag’, waarop we met elkaar een activiteit ondernamen (in dit geval kabelwaterskiën) en samen gezellig wat gingen eten en drinken.

Van links naar rechts zie je Anneke Veldkamp (moeder Jeroen), Theo Veldkamp (vader Jeroen), Menno van den Berg (geluidsman), Bart Veldkamp (broer Jeroen), Chantal de Jong (regisseur), Jacqueline Moulen (presentatrice), Stefan Steenkist, Pelle Slavenburg, Stan van Engelen, Ellen van Kempen, Remco Verheagh, Chantal de Hommel, Jan Valks, Hans van der Linden, Patrick en Jeroen Veldkamp. De bedoeling was dat de bedrijfsauto’s (altijd een ‘dingetje’ bij Jeroen…) ook op de foto zouden komen, maar doordat die lager werden neergezet (waarschijnlijk vanwege de stand van de zon) worden ze nu aan het zicht onttrokken door de groep. Jammer, anders hadden we de gesponsorde Chrysler Voyager 2.4L SE van Chrysler Jeep Eindhoven voor het programma ‘8 met Ballen’, de onverwoestbare Volkswagen Golf Diesel (bij 399.000 km sprong de kilometerteller weer op 0) en de Chrysler Voyager 2.5 Diesel SE goed kunnen zien. Je mag één keer raden wie deze tekst geschreven heeft 😉

Heb je een verzoekje voor een foto van een activiteit uit ons verleden? Laat dat ons dan hieronder weten en wie weet vind je die foto terug in onze volgende Throwback Thursday!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts
Showing 2 comments
  • Chantal de Hommel
    Beantwoorden

    Leuk om deze foto terug te zien! Was een leuke dag met waterskiën, veel lol gehad 🙂

  • Ellen van Kempen
    Beantwoorden

    ooohhhhh jaaaaaah, those were the days! wat heerlijk om die foto terug te zien. Sweet memories aan het begin van mijn leven in de AVwereld. Samen creëren en samen beleven. Super dat jullie nog steeds de Veldkamp Dag in ere houden.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.