In Blog

Begin februari 2018 vindt de finale van de 28e editie van de Nationale Marketing Strijd weer plaats. Wij zijn ook dit jaar weer mediapartner van dit evenement, dat wordt georganiseerd door Marketing Associatie Nederland (MAN) en waarin nationale topmerken als Nestle, RTL, Albert Heijn en Unilever praktijkcases inbrengen. Wie wint in 2018 de felbegeerde titel “Grootste Marketing Talent van Nederland”?

De Nationale Marketing Strijd is het grootste marketingevenement in Nederland voor studenten van Nederlandse topuniversiteiten die zich in de laatste fase van hun studie bevinden en die affiniteit hebben met marketing. De Marketing Strijd is bijzonder omdat deze specifiek gericht is op interactie tussen toonaangevende bedrijven in Nederland en afstuderende studenten. Zo krijgen de bedrijven de kans om de studenten in teamverband te zien werken aan echte cases. Studenten kunnen zich nog inschrijven tot en met 11 december aanstaande.

De Marketing Strijd bestaat uit twee fasen. Tijdens de inhouse-dagen, voorafgaand aan de strijd, gaan studenten langs bij de bedrijven die zich dit jaar hebben aangesloten, zoals Nestle, RTL, Albert Heijn en Unilever, waar ze aan een casus werken. Begin februari vinden vervolgens de finaledagen plaats, waarop verschillende cases door de studententeams uitgewerkt en gepresenteerd worden. Daarnaast geven de bedrijven workshops en kunnen studenten de bedrijven en de marketingmedewerkers van de bedrijven persoonlijk leren kennen.

Als mediapartner van de Nationale Marketing Strijd hebben wij de promotievideo geproduceerd die voorafgaand aan het evenement onder andere online en tijdens de promotiedagen op de universiteiten is ingezet.

De Marketing Strijd is een prachtig evenement waarin jaarlijks letterlijk de brug wordt geslagen tussen aankomende marketingtalenten en toonaangevende organisaties die veel marketing bedrijven. Dit initiatief dragen wij met veel plezier een warm hart toe.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Header Tips voor video content creators