In Niet gecategoriseerd

Dat we in een hele mooie provincie werken en wonen, dat wisten we natuurlijk al. Een provincie die ook zeker voor (internationale) toeristen leuk is om te bezoeken, bijvoorbeeld voor een dagje pretpark of dierentuin, een stedentripje of een gezellige vakantie.

Voor VisitBrabant mochten we dit laten zien in een promotiefilm waar we de afgelopen maanden aan hebben gewerkt. Onze crews waren op tal van plekken in Brabant te vinden. Zo doken we onder andere op tussen de giraffen, voeren we over het water in bootjes, bezochten we verschillende musea en gingen we de hoogte in om vanuit zweefmolens te filmen wat er allemaal in Brabant te beleven is.

Gezin op een plezierjacht op het water
Regisseur Edwin en cameraman Lin Hou in het giraffenverblijf van de Beekse Bergen

We kwamen daarbij op bekende en minder bekende plekken en soms kregen we zelfs assistentie uit onverwachte hoek…

Ringstaartmakis zijn nieuwsgierig naar de camera in hun verblijf

wat het eindresultaat van die opnames is geworden? Dat kun je hieronder zelf bekijken!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tafelvoetbal met het team