In Blog, Fotoblog

We zijn inmiddels in februari aanbeland en dat betekent dat de eerste maand van dit jaar alweer voorbij is. We kijken dan ook graag even terug op die voorbije maand, waarin heel wat gebeurde! Zo was een deel van onze crew aan het werk op de ijsbaan, ontdekte Rick de kracht van muziek en waren we aanwezig bij de presentatie van team Roompot. En verder? Dat lees je natuurlijk hier!

Nieuwjaarsontbijt

Het nieuwe jaar trapten we af met een gezellig ontbijt met onze hele SX-verdieping. Samen met Six Fingers en Racingnews365 hebben we getoost op een mooi 2018!

Nieuwjaarsontbijt, paarse tulp
Nieuwjaarsontbijt met het team
Nieuwjaarsontbijt met het team, broodjes

De kracht van muziek

Dat muziek een krachtig middel is om een verhaal over te brengen, wisten we natuurlijk al. Onze cameraman Rick ontdekte echter bij het Totally Tuned event in 013, Tilburg, wat muziek kan betekenen voor een bedrijf.

The Power of Music event

Stagiairs

In februari namen we ook afscheid van onze stagiairs. Productiestagiairs Tom en David, creatiestagiair Niels en office-assistente Lorance zijn allemaal verdergegaan met hun studie.

Afscheid van Tom den Ronden, traktatie tompoezen
Tafelvoetbal met het team

Dat betekent echter ook dat in de komende weken een nieuwe lichting stagiairs bij ons gaat beginnen en daar hebben we ontzettend veel zin in! Onze eerste nieuwe productiestagiair, Erwin, hebben we al mogen verwelkomen.

Erwin de Groot

IJskoud

Vanzelfsprekend maakten onze crews deze maand ook opnames. Zo filmden we onder andere op de ijsbanen in Eindhoven en Breda.

Beeld van de camera, ijshockeyers op de schaatsbaan
Opnames op de schaatsbaan
Opnames op de ijsbaan

Throwback Thursday

In het nieuwe jaar zijn we begonnen met een nieuwe blogserie: Throwback Thursday. In deze serie kijken we terug op ons 22-jarig archief met foto’s en beeldmateriaal. In januari zijn al twee blogs gepubliceerd en die foto’s zie je hieronder. Klik op de foto’s om naar de blogs te gaan.

Veldkamp dag 1998
Foto van opnames 8 met ballen!

Team Roompot

In januari waren Edwin en Rick op uitnodiging aanwezig bij de perspresentatie van team Roompot in Ahoy, Rotterdam.

Perspresentatie Team Roompot, auto's
Perspresentatie Team Roompot
Perspresentatie Team Roompot, interview

Nog even terugkijken

Hoewel januari er weer op zit, kijken we toch nog even terug op de producties van het afgelopen jaar. Kijk jij mee?

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Regisseur Edwin en cameraman Lin Hou in het giraffenverblijf van de Beekse BergenJeroen Veldkamp op een dolly tijdens de opnames van Inwear / Matinique