In Blog, VP Nieuws

Veldkamp Produkties bereikt finalistenstatus in grootste competitie van opdrachtfilms ter wereld.

W​e​ zijn ​super​trots ​dat we met de corporate moodfilm ‘We bring high-tech to life’​ voor SIOUX verkozen zijn tot finalist op het ​2018 ​New York Festival World’s Best TV & Film. ​Uit zo’n 1000 producties uit 40 landen zijn wij finalist geworden in de categorie ‘Society & Social Issues’.

Awardshow

Op 10 april 2018 ​wordt bekendgemaakt of we ook daadwerkelijk de Bronzen, Zilveren of Gouden Award winnen. De bekendmaking vindt plaats tijdens een gala op de NAB-show in Las Vegas, de grootste elektronica- en entertainmentbeurs van de wereld. ​Op de website van het New York World’s Best TV & Film vind je alle informatie over de awardshow, de competitie en de finalisten. ​

Eerder internationaal in de prijzen

Vorig jaar vielen wij internationaal nog in de prijzen op het US International Film & Video Festival met de derde prijs (Certificate for Creative Excellence) in de categorie ‘Editing’ en de tweede prijs (Silver Screen Award) in de categorie ‘Music’​. Dit was voor de moodfilm ‘Dit Beweegt Brabant’​, geproduceerd in opdracht van de provincie Noord-Brabant.

Achtergrond ‘We bring high-tech to life’

SIOUX kwam begin vorig jaar bij ons met ​de vraag of wij ​voor hen een impactvolle bedrijfsfilm konden produceren. De als finalist genomineerde film is daarvan het resultaat, ontstaan uit een zeer intensieve, maar zeker zo prettige samenwerking met SIOUX. Mede de complexe 3D-animatie, onder regie van ons en SIOUX en uitgevoerd door Twisted, maakte het productieproces bijzonder. Het resultaat is dan ook de optelsom van ieders kwaliteiten. Inmiddels zijn we videopartner geworden van SIOUX en ontwikkelden wij met hen een videomarketingstrategie. Momenteel werken we aan de productie van opvolgende videoproducties voor SIOUX. Hopelijk ontvangen we binnenkort samen de bronzen, zilveren of gouden Award. Duimen jullie met ons mee?

Logo New York Festivals

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts
Showing 3 comments
 • Blanka Kijonkova
  Beantwoorden

  Vouw! Hartelijk gefeliciteerd en geniet van Las Vegas!

 • Beantwoorden

  Proficiat!! Ik duim voor jullie.
  Het is een hele mooie productie geworden voor Sioux.

 • Therese
  Beantwoorden

  Ongelooflijk mooi gedaan
  Chapeau!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Jeroen Veldkamp op een dolly tijdens de opnames van Inwear / MatiniqueErwin de Groot