In Blog

Sinds kort is er bij ons weer een nieuwe lichting stagiairs aan de slag gegaan: Erwin, Daniëlle, Ana en Pieter. De komende tijd stellen zij zich graag aan je voor in een blog. Productiestagiair Erwin trapt af.

Mijn naam is Erwin de Groot, ik ben 20 jaar en ik zit momenteel in mijn afstudeerjaar van mijn IMEM-studie op de NHTV in Breda. IMEM staat voor International Media and Entertainment Management en dat is een flinke mondvol. Omdat ik in mijn afstudeerjaar zit, ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf dat mij de mogelijkheid kon bieden om onderdeel uit te maken van een leuk team en waar ik uitdagende taken aan kan pakken, maar waar ik tegelijkertijd ook de ruimte krijg om mijn scriptie te schrijven.

Werk en scriptie

Na een goed gesprek bij Veldkamp Produkties ontving ik een paar dagen later het goede nieuws dat ik bij hen stage mocht komen lopen. Inmiddels zijn we alweer een maand verder en ben ik niet alleen gesetteld in mijn rol als stagiair, maar ook actief bezig met mijn scriptie. Mijn scriptie is zeer specifiek gericht op het bevorderen van de creativiteit tijdens brainstormsessies op basis van en met behulp van het DISC-model. Veldkamp Produkties en ik kijken allebei nieuwsgierig uit naar de resultaten die mijn onderzoek zal gaan opleveren, zeker omdat de conclusie ervan bruikbaar kan zijn voor het bedrijf. Echter, dit duurt nog enkele maanden en voordat het zover is, zal ik nog hard aan het werk moeten.

Aan de slag bij Veldkamp Produkties

Zoals eerder is gezegd was ik op zoek naar een bedrijf waar ik productionele taken zou mogen verrichten en aan mooie projecten zou mogen werken, maar ook de kans zou krijgen om af te studeren. Veldkamp biedt dit zonder meer en daarom zit ik hier erg op mijn plek als productieassistent. Mijn eerste maand heb ik voornamelijk gespendeerd aan het wegwijs worden in de nieuwe werksfeer, systemen en projecten. Daarnaast heb ik Malou mogen ondersteunen bij de grootse voorbereiding voor een geweldig mooie productie. Natuurlijk kijk ik erg uit naar de vele andere mooie producties die er nog aan zitten te komen tijdens mijn tijd hier bij Veldkamp!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Still uit de video van SiouxTeamfoto tijdens de opnames voor Roompot Vakanties