In Blog, Throwback Thursday

In onze blogserie Throwback Thursday blikken we regelmatig terug op beeldmateriaal uit ons 22-jarige archief. Deze week vertel ik (producer Silva) je over een foto uit 2013.

Tijdens een commercialshoot voor Roompot Vakanties in 2013 is deze groepsfoto gemaakt. We filmden op deze locatie een dansscène met Koos Konijn en een groep kleine kinderen.

Konijn zoeken

Het mooiste was dat Koos op het veld stond en regisseur Sander aftelde tot de kinderen naar het konijn toe mochten rennen: 1… 2… 3! De kinderen renden enthousiast naar Koos Konijn, maar één klein kindje rende Koos Konijn straal voorbij en bleef maar verder rennen over het gras. We konden nog net voorkomen dat hij aan het einde van het veld de bosjes in dook. Volgens mij zocht dit kindje een echt konijn… 😀

Teamfoto tijdens de opnames voor Roompot Vakanties

Op de foto zie je van links naar rechts: Silva Munsters (producer), Esther Biondina (Roompot Vakanties), Hans Hoogerheide (Roompot Vakanties), Julie-Renée Sonneveld (opnameleider), Koos Konijn (Roompot Vakanties), Chris Uiterwijk (gaffer), Rick Smits (cameraman), Florian Koch (camera/licht-assistent), Sander Ligthart (regisseur)

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Erwin de GrootAlways change a winning team