In Blog, VP Nieuws

Beweging is goed. Dat houdt je scherp. Als dat niet meer is in de organisatie waarin je werkt, dan moet je door; en dus nemen we deze week afscheid van Lin Hou. Hij is begonnen als stagiaire, later teruggekomen als cameraman en editor, en nu slaat hij zijn vleugels uit als freelance cameraman. Lin Hou: dank voor al die jaren inzet. Heel veel succes en hopelijk tot snel.

Ook nemen we alweer afscheid van Malou. Zij is begonnen als producer ter vervanging van Elaine’s zwangerschapsverlof, maar ondertussen heeft ze een nieuwe functie gevonden die beter te combineren is met haar ouderschap en die een groter beroep doet op haar creativiteit. Dank Malou voor je ondersteuning en heel veel succes met je nieuwe baan!

Lin Hou Oei

Nieuwe producer

We heten welkom: Maaike van Boxtel. Maaike is een ervaren producer van videoproducties. Het laatste jaar was zij vooral als freelancer actief, maar daarvoor was zij jaren verantwoordelijk voor producties van The Progress Factor. Maaike gaat in de komende maanden de producers ondersteunen, o.a. om het zwangerschapsverlof van Silva op te vangen.

Tot slot natuurlijk een welkom terug aan Elaine Leijssen. Na haar zwangerschapsverlof is ze weer terug op haar honk en daar zijn we héél blij mee.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts
Comments

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Teamfoto tijdens de opnames voor Roompot VakantiesOpnames Sioux, actrice voor de camera