In Blog, Fotoblog

Februari was een echte wintermaand, maar ondanks dat het berekoud was, waren wij druk bezig! Sommigen van ons lekker warm op kantoor en anderen buiten in kou. In deze fotoblog een kleine greep uit de activiteiten van februari.

Nieuwe stagiaires

Begin februari is er weer een nieuwe lichting stagiairs aan de slag gegaan: Erwin en Daniëlle ondersteunen de productieafdeling, Ana is assistent office manager en Pieter is onze creatie stagiaire. De komende tijd stellen zij zich graag aan je voor. Productiestagiair Erwin heeft al afgetrapt!

Erwin de Groot
Daniëlle Hendriks
Ana van Oudenhoven
Pieter Stokking

Carnaval

Een aantal van onze collega’s vierden uitgebreid carnaval. Producer Malou voelde zich daarna toch niet helemaal fit…

Malou met muts aan haar bureau

Op kantoor werd ook een beetje carnaval gevierd met deze video:

Finaleplaats New York filmfestival

In februari kregen we leuk bericht! Namelijk dat we een finaleplaats hebben veroverd op het 2018 New York Festivals World’s Best TV & Films met onze corporate moodfilm voor SIOUX!

Draaidagen met historische, warme en veilige kleding

Meermaals trotseerde onze crew deze maand de kou voor het maken van opnames.

Kijk maar eens mee;

Man met trekpaard
Jonge biggetjes
Team achter de camera
Opnames in een penthouse

We filmden bij Het Boerenbondsmuseum in Gemert. Een unieke locatie met veel lieve dieren, die de set tochwel wat leuker maakten. Daarbij had het Boerenbondsmuseum nog een leuke verrassing voor ons in petto: Twee dagen voor onze aankomst waren er 11 kleine biggetjes geboren en een aantal weken eerder een kalfje. Super schattig natuurlijk! Deze draaidag was extra bijzonder omdat er gebruik werd gemaakt van veel historische kostuums.

Opnames Sioux, actrice voor de camera
Team maakt zich klaar, Jib op de voorgrond
Opnames met de Jib

Ook hadden we opnames lekker dicht bij huis, op Strijp-S! Het was wel erg koud en de wind waaide hard, waardoor de haren van het model soms in de war zaten. Gelukkig waren we voorbereid en stond de visagiste al klaar.

Opnames infoland

Ook filmden we deze maand in een fabriek die glazen produceert. Heel erg interessant om te zien, want we gebruiken ze elke dag, maar staan niet altijd stil bij hoe deze gemaakt worden. Een fabriek blijft een werkterrein en veiligheid gaat natuurlijk altijd voor! Ook wij droegen een beschermjas, veiligheidsbril, veiligheidsschoenen met stalen neuzen en oordoppen. Charmant!

Vol goede moed gaan we de maand maart in. Er staan weer wat leuke draaidagen op de planning en van ons mag de temperatuur dan best wat omhoog. Wij zijn klaar voor de lente!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Always change a winning teamIreen Wüst op de bühne bij haar huldiging