In Blog, Throwback Thursday

In onze blogserie Throwback Thursday blikken we terug op oude foto’s uit ons 22-jarig archief. Motion Designer Hans Nellen blikt terug op een foto uit 2013.

Hans en Elaine in overleg

Ik kreeg de vraag om een animatievideo te maken over de ontstaansgeschiedenis van het bedrijf Driessen HRM. Dit bedrijf vierde namelijk zijn 20-jarig jubileum.

Ik koos ervoor om deze video te maken in After Effects. Toen ik hiermee bezig was, kwam Elaine, toen ook al producer bij Veldkamp Produkties, eens kijken hoe het ervoor stond. Aan mijn antwoord te zien had ik er mijn handen nog vol aan…

Benieuwd naar het eindresultaat van de productie?

Mijn werkplek is er overigens wel op vooruit gegaan in de afgelopen jaren…

Werkeiland op kantoor

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Maaike van BoxtelStill uit één van de testimonial video's voor Infoland