In Blog

Wist je dat 75% van de marketeers tegenwoordig video inzet voor hun communicatie, maar slechts 15% daarvoor een strategie heeft? Zo niet Iris Boderie en René de Jong, content marketeer en directeur Marketing & Intelligence van Infoland.

Zij wilden in hun communicatie meer met video gaan doen en deden onderzoek naar hoe zij dit het beste konden aanpakken. Ze raakten in gesprek met ons en kwamen er achter dat ze behoefte hadden aan een gespecialiseerde videopartner (en niet zozeer een extra medewerker). Het gevoel was vanaf het begin meteen goed. Inmiddels is er een mooi partnership ontstaan tussen Infoland en Veldkamp Produkties.

Still uit de testimonial video voor Infoland

“Veldkamp Produkties is meer dan alleen een producent van videoproducties. Veldkamp Produkties denkt namelijk in campagnes: een strategie met meetbare resultaten. Dat ze zich vervolgens óók nog committeren aan die resultaten, gaf voor ons de doorslag”, aldus René de Jong. “Inmiddels zijn er twee klanttestimonials opgeleverd. Uit diverse sessies met het strategische- en creatieve team van Veldkamp Produkties, bleek hier namelijk de eerste grootste behoefte te liggen. En dat het werkt, bleek al uit de reacties (luid applaus) van de directie en medewerkers van Infoland. Daarnaast zijn de producties ook succesvol bij diverse internationale presentaties ingezet. Nu de video’s zijn opgeleverd, gaan we samen met Happy Idiots, onze online marketing partner, de inhoud van de testimonials gefaseerd inzetten op Facebook, LinkedIn en YouTube”.

Benieuwd geworden naar de producties? Bekijk ze hier:

De voorbereidingen voor de volgende klanttestimonials van Infoland zijn inmiddels in volle gang en daarnaast werken we momenteel aan zogenaamde ‘Hero content’ voor de Awareness fase in de customer lifecycle loop.

Ook het onderscheid maken door video strategisch in te zetten? Klik dan hier

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hans en Elaine in overlegTeam Veldkamp Produkties bij de première van de Bende van Oss