In Blog, Throwback Thursday

Deze foto is gemaakt op de première van de speelfilm De Bende van Oss in 2011. In Oss uiteraard! We waren hier te gast omdat we de officiële Making-Of serie van de film produceerden. Dit deden we in opdracht van Omroep Brabant en i.s.m. Avec Brabant.

Als Making-Of crew waren we vaak te gast op de set. Zo filmden we de repetities van de vechtscenes, Frank Lammers die die ons rondleidde achter de schermen en de opname van de titelsong met o.a. Guus Meeuwis.

Première van de Making-Of

Na met eigen ogen gezien te hebben hoe deze speelfilm tot stand kwam, was het zien van het eindresultaat tijdens de première extra speciaal!

Veldkamp Produkties in de aftiteling van 'de bende van Oss'

Helemaal bijzonder: ze hadden ons als Making-Of crew ook met onze namen in de aftiteling vermeld. Gaaf!

Team Veldkamp Produkties bij de première van de Bende van Oss

Van links naar rechts zie je: Sylvia Hoeks ;), Julie-Renée Sonneveld, Edwin Huijben, Hans Nellen, Florian Koch, Silva Munsters, Jeroen Veldkamp en Anja van Welie.

Meer over de première lees je hier.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Still uit één van de testimonial video's voor Infolandwinnaar van de BOV-trofee is Jaap Schuddemat