In Blog

Gisteren waren we met ons team bij de 23e editie van de BOV (Beste Ondernemers Visie) Award night in het Eindhovense Parktheater, georganiseerd door JCI Eindhoven. Een leuke avond waar we graag even op terugblikken.

Ballon met logo van de BOV Awards

Dagvoorzitter was Wim Daniëls. Hij leidde ons door een gevarieerd programma waarin ondernemen – hoe kan het ook anders – centraal stond. Het thema van de avond was dit jaar OFFLINE.

Podium tijdens de BOV Awards

Onderdeel van het programma was o.a keynotespreker Thomas Rau die ons leerde dat: “Afval materiaal is zonder identiteit”. De wereld is een gesloten systeem waardoor grondstoffen en materialen eindig zijn en daarom moeten we er anders mee omgaan benadrukte hij. Met deze visie heeft hij het concept ‘madaster’ uitgewerkt. Erg interessant!

Portretvideo’s

Verder werd er tijdens deze avond gegeten, geborreld en genetwerkt, maar de hoofdrolspelers van de avond waren natuurlijk de finalisten die kans maakten op de BOV trofee. Het publiek leerde hen goed kennen tijdens de avond. Ook benieuwd naar hen? Als hoofdsponsor van de BOV awards, maakten we ook dit jaar weer portretvideo’s van de drie finalisten, die tijdens de avond ter introductie getoond werden. Zie hieronder de drie video’s, waarin juryleden Tiny Sanders en Mark van den Broek de ondernemersvisies van de finalisten toelichten:

– De broers Mathee en Anton van Van de Vin Ramen en Kozijnen

– Jaap Schuddemat van Heliox

– Adam en Dirk van De Rooy Slijpcentrum

winnaar van de BOV-trofee is Jaap Schuddemat

De winnaar van de BOV-trofee is Jaap Schuddemat van Heliox. Van harte gefeliciteerd!

Daarnaast werd ook de ASML Young Makers Award op deze avond uitgereikt. Drie startende ondernemers pitchten hun product aan het publiek, dat vervolgens mocht stemmen op de beste pitch. De winnaar was het bedrijf Somnox, dat met de Award een mooie ondersteuning krijgt bij het verder ontwikkelen van hun bedrijf. Ben jij een (door stress) slechte slaper? Kijk dan vooral even naar de door hen ontwikkelde slaaprobot. Welterusten!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Team Veldkamp Produkties bij de première van de Bende van OssStill uit Altered Carbon