In Blog, VP Nieuws

Hoi! Maaike hier! Een echte bourgondische Brabantse van 32 jaar jong die volop geniet van het leven. Muziek, Netflix, lekker eten en tijd doorbrengen met familie en vrienden is waar mijn hart sneller van gaat kloppen! Zoals vorige week al even kort geïntroduceerd ben ik deze week begonnen bij Veldkamp Produkties. Na 1,5 jaar te hebben genoten van de vrijheid van het freelancen weer toe aan een vast stekkie met een gezellig team!

Maaike van Boxtel aan het werk

Als team, met elkaar, mooie producties maken is het mooiste wat er is! Aan mij als producer de taak om iedereen binnen zijn/ haar eigen expertise te laten floreren. Door het gehele productieproces in kaart te hebben en daarbinnen te kunnen anticiperen op wat, waar en wanneer e.e.a. nodig is zorg ik ervoor dat iedereen dit kan en zijn we in staat om kwaliteit te leveren. Geen enkele productie is hetzelfde, dat maakt het elke dag weer een uitdaging!

Inmiddels loop ik alweer een jaartje of 10 in het Eindhovense Communicatie/ AV wereldje rond. Ik heb er onwijs veel zin in om al die ervaring en kennis mee te nemen in dit nieuwe avontuur!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ireen Wüst op de bühne bij haar huldigingHans en Elaine in overleg