In Niet gecategoriseerd

Bronze World Medal

Gisteravond wonnen we op het New York Festival World’s Best TV & Film Gala een Bronze World Medal! De corporate moodfilm ‘We bring high tech to life’ die we in opdracht van hightech bedrijf Sioux produceerden, viel in de prijzen in de categorie ‘Society & Social issues’. Onze directeur Jeroen Veldkamp en opdrachtgever Mark Hoevenaars van Sioux  namen de medaille op het gala – dat dit jaar in Las Vegas plaatsvond – in ontvangst en waren er zoals je ziet super blij mee.

Jeroen Veldkamp en Mark Hoevenaars met de gewonnen award

Corporate film hightech bedrijf Sioux

In de corporate video van Sioux is te zien hoe technologie de wereld om ons heen verandert en schept het hightech bedrijf een beeld van een innovatieve toekomst met oneindige mogelijkheden.

Still uit de corporate video van Sioux

Uiteraard zijn we heel trots en blij met het winnen van deze mooie prijs. Maar nog trotser zijn we op het eindresultaat van de corporate video zelf natuurlijk. Heb je hem nog niet gezien? Kijk hem hier dan even:

Onze opdrachtgever Mark Hoevenaars (Marketing & Strategy director Sioux) vertelt: “Het was een hele uitdaging om de technologie van de toekomst tot uitdrukking te brengen. Dit vraagt veel verbeeldingskracht en inzet binnen de samenwerking. Wij zijn trots op het winnen van deze award en willen Veldkamp Produkties bedanken voor hun creativiteit en inzet, bij de realisatie van onze corporate movie.”

Super om zo’n compliment te krijgen van je opdrachtgever en dat Jeroen en Mark nu samen in Las Vegas zijn zegt genoeg over de goede samenwerking die we samen hebben. Het was voor ons een erg leuke en uitdagende klus om deze corporate video samen met Sioux te produceren. Dat de video achteraf ook nog zo goed gewaardeerd wordt en in de prijzen valt, is een kers op de taart! En taart… die hebben we wel verdiend ;)!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Daniëlle Hendriks