In Blog

Op ons kantoor werken twee productie stagiairs, een stagiair creatie en een office assistente. Natuurlijk stellen zij zich graag aan je voor. Eerder kon je al kennismaken met Erwin, één van onze productiestagiairs. Dit keer geven we het woord aan onze andere productiestagiaire Daniëlle Hendriks. Lijkt het jou leuk om stage te lopen? Neem dan een kijkje op onze stage en vacaturepagina.

Mijn naam is Daniëlle Hendriks, ik ben 23 jaar en een derdejaars student aan de Fontys Academy for Creative Industries. Hier studeer ik Communicatie IEMES, ofwel International Event, Music & Entertainment Studies. Zoals uit de naam al blijkt, is het een brede opleiding, maar samengevat is het een opleiding die is gericht op de creatieve industrie.

Voor mijn meewerkstage ging ik op zoek naar een bedrijf dat bij mij zou passen. Vooral media en entertainment spraken mij aan. Vandaar dat ik heb gesolliciteerd bij Veldkamp Produkties. Na een goed gesprek werd ik de dag erna meteen opgebeld met het goede nieuws dat ik mocht starten bij Veldkamp Produkties.

Stagiaire Daniëlle Hendriks

Mijn eerste stageweken

Mijn eerste weken verliepen wat stroef; veel stagiaires hier volgen een opleiding die specifiek is gericht op media en ik merkte dat ik hierdoor een boel kennis van het vak miste. Gelukkig kun je bij Veldkamp Produkties een heleboel over het vak leren, mits je zelf initiatief neemt. Uiteraard heb ik er zelf voor gekozen om mij hierin te verdiepen. Hierdoor voel ik me steeds meer op mijn plek en kan ik genieten van al het moois wat ik hier tegenkom.

Zo heb ik al heel wat leuke draaidagen mogen meemaken. Wat gaaf om te zien dat de beelden die worden gemaakt, zelfs zonder ze te editen, al vele malen mooier zijn dan wanneer je ze in het echt ziet. Als ik deze beelden dan zie, wordt de plek waar we op dat moment zijn vanzelf ook wat mooier. In het begin had ik geen idee wat Veldkamp Produkties met de opnames ging doen en hoe deze zouden worden gemonteerd. Om dat in een eindproductie te zien, dat is wel heel erg tof.

Eigen verantwoordelijkheid als stagiaire

Wat ik fijn vind aan mijn stage bij Veldkamp Produkties is dat de werksfeer toelaat dat iedereen mee kan denken. Daarnaast krijg je ook als stagiaire veel verantwoordelijkheid. Vooral in het begin had ik hier een dubbel gevoel bij; het is heel fijn dat je direct van alles te doen hebt, maar ook wel spannend. Achteraf gezien ben ik er wel heel erg blij mee, want dat geeft wel het gevoel dat Veldkamp Produkties vertrouwen in je heeft.

Tot dusver vind ik het kortom erg leuk bij Veldkamp Produkties. Ik ben ervan overtuigd dat ik hier erg sterk uit ga komen, door steeds meer kennis en ervaring op te doen. Daarnaast komt het mooie weer er nu ook weer aan en dat betekent ontzettend leuke draaidagen!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Jeroen Veldkamp en Mark Hoevenaars met de gewonnen awardDe crew met JIB aan het werk op set