In Blog, Throwback Thursday

In de Throwback Thursday blog blikken we terug op foto’s uit ons archief. Vandaag blikt producer Elaine terug op een draaidag voor TopVintage drie jaar geleden.

In 2015 maakten we voor de retro kleding webshop TopVintage een televisiecommercial. Ik was de producer van dit project en helemaal in mijn element, want de combinatie kleding én retro… loop ik wel warm voor!

We hadden voor deze commercial een superleuke en drukke draaidag met veel mooie kleding, props, modellen en zelfs een kat! Op de foto hieronder zie je hoe de twee Duitse modellen Ava en Vanessa op een kermispaard zitten in de kleurrijke jurken van TopVintage.

Foto van de set van Top Vintage

Tijdens deze draaidag was regisseur Edwin enorm hees en nauwelijks te verstaan. Een uitdaging als je continu modellen moet aansturen. Ik heb dan ook de hele draaidag als een soort echo van Edwin gefungeerd. Edwin fluisterde mij iets in en ik riep het vervolgens door naar de set. Edwin maakte het zichzelf wel makkelijk want hij vertelde mij in het Nederlands wat de modellen moesten doen en ik moest het dan per direct in het Engels doorvertalen aan de Duitse modellen. Dit resulteerde nog in een gênante situatie. Want toen Edwin me zei: laat haar in het ananas tasje bijten….vertaalde ik het zonder na te denken direct in ‘give a bite in the ananas bag!’ Oeps! Toen lag wel even iedereen krom natuurlijk.

Oja.. en de kat… die is ondanks zijn uitstekende acteerprestaties toch uit de commercial geknipt. ‘Kill your darlings’ noemen we dat 😉

Cameraman Rick aan het werk op de set van Top Vintage

In het najaar van 2015 hebben we ook nog een televisiecommercial gemaakt van de wintercollectie van TopVintage. Weer een enorm leuke dag. Na afloop heb ik zelfs ook nog paar hakken geshopt op de website! De Top Vintage shoots zullen we sowieso niet snel vergeten hier op kantoor, want sinds kort pronkt het eindshot van die najaarsspot bij ons op de muur bij de productieafdeling!

Still van de najaarsspot aan de muur op kantoor

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Opnames Uniek SportenVervangt YouTube televisie?