In Blog, Fotoblog

De maand april is ons vooral bijgebleven door het wisselende weer. Zo stonden we de ene draaidag met een paraplu in de aanslag en de andere dag met een korte broek en zweet op het voorhoofd. Ook werden we nog even op hele mooie wijze (figuurlijk dan) in het zonnetje gezet!

Met piepende banden van start

De maand begon met groot nieuws, namelijk dat PSV via Driessen Autogroep als Official Sponsor in Alfa Romeo’s gaat rijden. Hiervoor maakten we een videopersbericht dat ervoor zorgde dat het nieuws op indrukwekkende wijze verspreid kon worden door PSV en Driessen Autogroep.

Still uit de Driessen Alfa Romeo viden

Sporten voor iedereen

Tegenwoordig staan onze draaidagen regelmatig in het teken van sport. Zo ook deze maand waarin we een aantal keren op pad gingen voor de campagne van Uniek Sporten Brabant. Deze campagne heeft als doel om meer mensen met een beperking aan het sporten te krijgen. Niet alleen de sporters, maar ook onze crew heeft flink moeten zweten tijdens de draaidagen, het was op een van de draaidagen bijna 30 graden!

Opnames sporters
Opnames Uniek Sporten
Opnames uniek sporten

Eindelijk!

Voor Van Drunen Schoenfabriek stond al een tijdje een draaidag in Heusden op de planning, maar we hadden wel écht zonnig weer nodig. De draaidag was daardoor al twee keer verzet. Deze maand werd ons lange wachten beloond en konden we afmaken, waar we in maart mee begonnen waren. En we konden het niet mooier hebben!

Opnames bij een hefbrug in Drunen

Studio opnames

De timing was perfect, want toen het buiten weer pijpenstelen regende, doken wij de studio’s in. Voor I-Team Global maakten we productshots en voor Goossens Wonen & Slapen deden we opnames voor TV tag-ons.

Opnames schoonmaak
Opnames foodfight

Food fight

Een leuke uitblinker deze maandag waren de opnames van een food fight voor Continu, in opdracht van Happy Cactus. Gelukkig vielen er geen gewonden, maar moesten vele kledingstukken achteraf wel even een bezoekje brengen aan de stomerij. Onze equipment kreeg een jasje van vuilniszakken aan!

Opnames voor Continu
Opnames food fight

Trots met brons

Het hoogtepunt van de maand april was voor ons toch wel het winnen van de Bronze World Medal voor de corporate video voor Sioux op het 2018 New York Festivals World’s Best TV & Film. Jeroen en opdrachtgever Mark Hoevenaars van Sioux namen de prijs in Las Vegas in ontvangst. Hier spraken ze de belofte uit om volgend jaar terug te komen voor goud! Lees hier de blog.

Jeroen Veldkamp en Mark Hoevenaars met de gewonnen award

Wanted:
We sluiten april af met een vraag: Wie wordt onze nieuwe collega?! We zijn momenteel op zoek naar een junior cameraman (of vrouw)/editor die graag deel wilt uitmaken van ons team en bij kan dragen aan allerlei soorten videoproducties. Oja en skills in tafelvoetbal zijn een pre! Lijkt dit jou wat? Lees hier de volledige vacature.

Werken bij Veldkamp Produkties
Werken bij Veldkamp Produkties, opnames Lonville

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verschillende World Medals bij elkaar.Foto van de set van Top Vintage