In Blog, Throwback Thursday

In de Throwback Thursday blogs blikken we terug op foto’s uit ons archief. Vandaag blikt producer Kate terug op de draaidagen voor de Swiss Sense Voorjaarscampagne van 2017.

Voor de Voorjaarscampagne van Swiss Sense 2017 maakten we 3 televisiecommercials en een fotocampagne. Een flinke maar ontzettend leuke uitdaging met o.a. 7 opnamedagen en 18 figuranten!

We hadden voor deze commercials 3 super volle, leuke draaidagen in de destijds spiksplinternieuwe Swiss Sense winkel in Uden, met véél figuranten en een crew van 12 man (o.a. regisseur, cameraman en assistent, lichtman, crane operator, opnameleider, styliste, visagiste en set-assistenten) We draaiden meer dan 9 verschillende settings in de winkel! Op de foto hieronder zie je de cameraman, assistent en regisseur op de set.

Cameramannen Rick en Lin Hou maken achter de camera
Figurante valt op bed terwijl opnames worden gemaakt

Naast 3 opnamedagen in de winkel van Swiss Sense draaiden we ook nog 4 dagen in een studio, zowel voor de televisiecommercials als de fotocampagne. Daar werden diverse decors (slaapkamers) opgebouwd. Vloeren, wanden, ramen en meubels, alles moest from scratch opgebouwd worden en natuurlijk mooi gestyled!

Teamfoto na afloop van de opnames
Regisseur Edwin bekijkt de beelden tijdens de opnames

Omdat ik toen nog maar kort bij Veldkamp Produkties werkte was dit een van mijn eerste grote televisiecampagnes als producer in dit team. En wat was dat een fijne ervaring! Met een super team en een leuke klant hebben we uiteindelijk een mooie televisie-, online- en printcampagne neergezet!  Deze tag on komt nog steeds voorbij op televisie, herken je hem?

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts
Comments
  • Tina de Fretes
    Beantwoorden

    Supershootdagen .. werken met talentvolle collegae .. geweldige teamspirit .. goede ideeën creatief omzetten in doeltreffend Beeld en Vorm!! Chapeau!!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Explanimation door Veldkamp ProduktiesDo shit you love, editing