In Blog, VP Nieuws

Sinds vorige week is het team van Veldkamp Produkties weer uitgebreid met de komst van Myrthe Mönnich. Myrthe heeft al ruim 20 jaar ervaring in de commerciële en communicatieve filmwereld. 14 jaar heeft zij in Groot-Brittanië gewerkt als freelance filmproducent en projectmanager aan  commerciële films en muziekvideo’s. In Nederland heeft zij onder meer gewerkt als vaste filmproducent bij mediabedrijf Lukkien, en als freelance filmproducent bij communicatiebureau’s zoals Flickering Wall en Arteffects. Myrthe heeft onder andere gewerkt aan campagnes voor Philips, Mitsubitshi, Nokia, Nike, Akzo Nobel, Heineken en Samsung. In 2011 was zij de opstarter van The Birds Management, het eerste Nederlandse agentschap voor cinematographers.

Myrthe: “Filmproductie is voor mij een heerlijke uitdaging en mijn tweede natuur. Ik neem opdrachtgevers graag aan de hand mee om samen tot een strategisch plan te komen, maar als uitvoerend producent werk ik ook net zo hard mee op de shoot als de rest van de crew”

Myrthe zal ons team gaan versterken als vervanger van producer Maaike van Boxtel.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Still uit Van Helden, videomarketing productieDe voordelen en het belang van adverteren op YouTube