In Blog

Begin september zijn er bij ons vier nieuwe stagiaires aan de slag gegaan. Twee bij productie, één creatief stagiair en een office assistente versterken tot en met januari ons team. Hoog tijd dus dat ze zich aan je voorstellen. Tara trapt daarom af! Lijkt het jou leuk om stage te lopen? Neem dan een kijkje op onze stage en vacaturepagina.

Mijn naam is Tara van de Wakker, ik ben 19 jaar oud en ik studeer Media- en Evenementenmanagement op het SintLucas. Ik zit in mijn tweede jaar en heb er nu voor gekozen om stage te lopen bij Veldkamp Produkties.

Ik wil zo veel mogelijk leren; mijn doel is dan ook om zo rijk mogelijk terug te komen en met trots te kunnen zeggen welke nieuwe vaardigheden ik bezit. Ik wil weten waar ik over praat, zodat ik met de beste ideeën kan komen.

Tijdens deze stage ontwikkel je jezelf enorm. Ik merk aan mezelf dat ik, als iemand die niet goed met teksten kan omgaan, nu toch veel bezig ben met tekst. Elke keer ga ik daarbij weer een stapje vooruit. Nu ik in mijn vijfde week al zo veel geleerd heb, kan ik niet wachten op wat mij de komende maanden nog meer te wachten staat.

Bij Veldkamp Produkties ben ik productieassistent. Dat houdt in dat ik bijdraag aan de voorbereidingen en de planningen van opdrachten. Ook mag ik op draaidagen aanwezig zijn. Zo kan ik zien wat ik de volgende keer beter zou kunnen doen. Op deze manier leer ik veel van het vak en dan met name hoe ik snel moet denken en keuzes kan maken en hoe ik in bepaalde situaties met mensen om moet gaan.

Het voordeel aan stagelopen bij Veldkamp Produkties is dat je veel verschillende facetten van het vak mag leren. Het voelt niet alsof je een stagiaire bent; je wordt behandeld als een collega.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gouden ReigerDe voordelen en het belang van adverteren op YouTube