In Blog, VP Nieuws

Begin dit jaar wonnen we de Bronze World Medal in Las Vegas met de film ‘We bring high-tech to life‘ voor Sioux en nu is de hernieuwde versie genomineerd voor een Gouden Reiger, de prijs voor de beste opdrachtfilm van Nederland, in de categorie ‘Kwaliteit & Vakmanschap’.

Jaarlijks worden de Gouden Reigers uitgereikt aan de beste opdrachtfilms van Nederland in de categorieën Kwaliteit & Vakmanschap, Creativiteit & Innovatie en Effectiviteit. Vorig jaar wonnen we met de film Dit Beweegt Brabant, geproduceerd in opdracht van de Provincie Noord-Brabant, de Gouden Reiger in de categorie ‘Kwaliteit & vakmanschap’. Nu zijn we dus weer in die categorie genomineerd met de film voor Sioux.

In de film wordt Sioux gepositioneerd als high-tech leverancier in de overtreffende trap, die een visie heeft op de impact van de hoogwaardige technologie op ons dagelijks leven in de toekomst. De passie voor technologie en de schoonheid van deze machines worden belicht door de binnenkant te tonen. Dit zien we haast nooit, maar is voor de doelgroep interessant en prikkelend.

De uitreiking van de Gouden Reigers vindt plaats tijdens de ‘Avond van de Opdrachtfilm’ op donderdag 1 november in Pakhuis De Zwijger in Amsterdam. Uit bijna 70 inzendingen van producenten en opdrachtgevers zijn door een vakjury de beste films geselecteerd en genomineerd voor een Gouden Reiger. Alle nominaties worden die avond vertoond en per categorie wordt de winnaar bekendgemaakt.

De vakjury bestaat dit jaar uit de volgende personen:

Dennis Cohen

Dennis Cohen

Communicatieadviseur / Campagnemanager Ministerie van Justitie en Veiligheid

Dani Buijtenhek

Corine Van Impelen

Bestuurslid Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals, en Hoofd Communicatie & Evenementen Naturalis

Corine Van Impelen

Dani Buijtenhek

Oprichter en eigenaar Danibu, Corporate Communicatie en Projectmanagement

De dagvoorzitter is Wendelien Wouters. Voor de avond zijn kaarten verkrijgbaar via deze link.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De voordelen en het belang van adverteren op YouTubeTara van de Wakker