In Blog

Hallo! Mijn naam is Floor van den Burg. Ik ben 19 jaar oud en ik ben derdejaarsstudent aan het Zoomvliet College in Bergen op Zoom. Ik studeer voor AV-specialist. Dit is een heel breed concept, want ik leer iets over elk departement. In het tweede jaar kan je je gaan specialiseren. Tot nu toe heb ik bij elk studieproject de taak van producent op mij genomen, omdat ik het erg leuk vond om alles te regelen, iedereen te bellen en er op de draaidag zelf voor te zorgen dat alles goed verloopt. Om die reden ben ik nu ook productieassistent bij Veldkamp Produkties.

Het fijne aan Veldkamp Produkties vind ik dat je wordt opgenomen in de groep. Ik heb ook meteen taken gekregen, zoals een callsheet maken en bedrijven bellen om zaken te regelen. Daarnaast ben ik een keer een draaidag op pad gestuurd met een cameraman. Je leert daar veel van, juist omdat je zo veel mag doen.

Mijn eerste stageweken

Ik was heel nerveus, omdat ik niet goed wist wat ik moest verwachten en hoe mijn collega`s zouden zijn; zou ik dit wel leuk vinden? Gelukkig is dat allemaal goedgekomen, meteen de eerste dag al. Ik kreeg veel taken die ik kon doen en ik werd goed begeleid. Naderhand werd steeds gecontroleerd wat ik had gemaakt. Je leert veel door dingen zelf te doen en ik heb in de twee maanden dat ik hier nu ben al veel mogen doen. Wat ze verder belangrijk vinden bij Veldkamp Produkties is dat je initiatief toont. Zo heb ik gevraagd of ik bij een meeting mocht zitten en heb nu een soort eigen project, waar ik van begin tot eind mee kan helpen. Als stagiair is het ook belangrijk dat je goed en vertrouwelijk met alle gegevens en informatie omgaat, want het bedrijf vertrouwt je hiermee.

In de afgelopen twee maanden heb ik al heel veel nieuwe dingen geleerd, gedaan en meegemaakt. Zo ben ik bijvoorbeeld beter geworden in het maken van callsheets, het bellen van contactpersonen en het regelen van figuranten. Ik ben nu al benieuwd naar de komende zes maanden en wat ik daarin nog allemaal mag gaan leren. Ik heb er heel veel zin in!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Still uit "Spie Nederland a Bright Future' met motion graphicsProducer Silva op de foto met Veteraan Len Fox